DEMI MUR: Ešton ima "mali"

- Ešton je veoma seksi, ali mu oprema stiže u manjem paketu- rekla je slavna glumica Demi Mur prijateljima i pokazala im fotke Eštonovog "vršnjaka"

  • 8

Popularna glumica koju, od razvoda sa Eštonom, više povezuju sa skandalima nego sa filmovima koje je snimila, opet je odlučila da pošalje "otrovnu strelicu" u pravcu bivšeg supruga, rekavši da mu je penis veoma mali. Naime, Demi je pokazala slike "alatke" svog bivšeg i rekla kako uopšte nema čime da se pohvali.

- Ešton je veoma seksi, ali mu oprema stiže u manjem paketu- rekla je slavna glumica Demi Mur prijateljima i pokazala im fotke Eštonovog "vršnjaka".

Da li je ovo još jedan pokušaj Murove da udari na sujetu bivšeg budući da od momenta kada ju je ostavio i započeo vezu sa Milom Kunis, glumica ne može da dođe sebi?

- Demi još pati zbog Eštonove prevare i razvoda - objasnili su prijatelji njen novi istup u javnosti o bivšem.

Povređena Demi treba da zna da veličina muškog polnog organa nikada nije bila presudna za odličan seks. Budući da su dugo godina bili zajedno, sigurno je da je glumica uživala u vratolomijama u krevetu koliki god da je Eštonov drugar.

(A. Č./ The Hollywood Gossip)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mitar miric

    17. jun 2013 | 13:41

    Sto mrzim ove jadnice u vezi su i kad ih taj orkaci onda im nista nije valjalo..em im je mali,em im je sex los..kompleksi

  • lipa

    17. jun 2013 | 15:48

    sabanka matora mada dobra je mamicu joj

  • Ljubisa Petrovic

    17. jun 2013 | 14:01

    Smjesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA