HOLIVUD TUGUJE ZA GANDOLFINIJEM: Džejms je bio genije i fantastičan glumac!

Čuveni Toni Soprano iz serije "Porodica Soprano" preminuo je sinoć u 51. godini života, što je rastužilo poznate ličnosti širom sveta

  • 0

Svet je potresla vest o smrti Džejmsa Gandolfinija. Čuveni glumac, poznat po ulozi Tonija Soprana u seriji "Porodica Soprano", preminuo je u 51. godini života od posledica srčanog udara tokom boravka u Italiji.

Dejvid Čejs, tvorac "Sopranosa"nazvao je Gandolfinija genijem i jednim od najvećih glumaca svog vremena:

- Sećam se da sam mu nekoliko puta rekao: 'Ne shvataš. Ti si kao Mocart'. S druge strane čula bi se samo tišina - napisao je, dodajući da je ovaj gubitak "slomio" Gandolfinijevu decu i suprugu.

- A loše je i za ostatak sveta. Ponekad nije bio jednostavan, ali bio je moj partner, moj brat na mnogo načina koje ne mogu i nikad neću moći objasniti - jasan je Čejs.

Ova vest rastužila je njegove kolege, koji su se preko društvene mreže Tviter oprostili sa njim.

- Šokiran sam i tužan zbog Gandolfinijevog odlaska. Saosećam sa njegovom porodicom i prijateljima - Majkl Džej Foks.

- Tako je tužno izgubiti Džejmsa Gandolfinija. On je bio jedan od najdražih, najsmešnijih i najvelikodušnijih glumaca s kojima sam ikad radila. Moje molitve idu njegovoj porodici - Suzan Sarandon.

- Tužno je čuti za Džejmsa Gandolfinija. Prvi sam put sreo Džimija još 1994. godine. Bio je cimer s Lenijem Loftinom u Njujorku. Divan čovek. Počivaj u miru, Džimi - Rasel Krou.

- Moje misli i molitve su sa porodicom Džejmsa Gandolfinija. Vanserijski glumac. Počivaj u miru, gospodine Gandolfini - Robin Vilijams.

- Džejms Gandolfini. Neverovatno tužna vest. Divan čovek - Stiv Karel.

- Počivaj u miru, Džejmse Gandolfini, jedan od najboljih ljudi koje sam ikad upoznao - Džon Mekejn.

- Duboko sam potresena preranom smrću dragog Džejmsa Gandolfinija! Moje je srce slomljeno i zbog njegove porodice! U šoku sam - Kristina Eplgejt.

- Veliki Džejms Gandolfini preminuo je danas. Samo 51 godina. Ne mogu da verujem - Bet Midler.

Ostale reakcije možete pročitati ovde.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA