Rijana traži legalizaciju marihuane (FOTO)

Problematična muzička zvezda postavila je na svom Tviter nalogu seriju fotografija gde se vidi kako puši ovu vrstu lake droge

  • 7

Pevačica Rijana objavila je na svom Tviter nalogu seriju fotografija na kojima se jasno vidi da puši marihuanu. Problematična muzička zvezda je neposredno pred nastup u Dablinu uživala u hotelskoj sobi, pušeći dve cigarete koje neodoljivo podsećaju na džoint.

Rijana, koja je trenutno na svetskoj turneji, posetila je i Amsterdam, gde je nastavila da postavlja slike sa marihuane.

- Legalizujte je - napisala je pevačica ispod problematične fotografije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • troll

    24. jun 2013 | 13:09

    Kanabis moze da unisti farmaceutsku, tekstilnu, naftnu industriju, jer od nje moze jefitno bio-gorivo, dobar skoro neunistiv materijal za odela da se pravi, ima lekovita svojstva leci kancer i druga oboljena da ne nabrajam .... od konoplje moze da se pravi plastika koja ima veliku jacinu, Ford je napravio auto od konoplje ima na youtube skoro je neunistiv auto, sto znaci moze da se koristi kao jeftin materijal za izgradnju aviona automobila, a pritom jos je i lagan, od ulja kanabisa mogu da se prave kreme za kozu... i mnogo toga jos ... obrazujte se ljudi ne verujte medijima sto vam serviraju da je marihuana droga...marihuana je lekovita biljka, kao i kopriva, samo ima vise lekovitih svojstvava... razlog ukidanja nje je da se mogu neke kompanije bogatiti, jer svako moze da je jeftino uzgaja i koristi... ima mnogo dokaza da je marihuana veoma korisna biljka, al se zataskava... da napomenem da po statitici nema ni jednog zabelezenog smrtnog slucaja od marihuane, dok alkohol i cigare su na top listi pa nisu zabranjeni i jos se reklamiraju... Sve sto je stetno i lose po vas to vam serviraju,reklamiraju i prodaju, sve sto je lekovito i korisno za druge stvari zabranjuju...

  • anon

    24. jun 2013 | 02:34

    Cujes li ovoga ispod mene..marihuana ne ubija,glupane jedan.

  • Telegraf

    23. jun 2013 | 15:44

    Propalitet!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA