Nataša Bekvalac napušta Novi Sad i seli se u Beograd

Pop zvezda je u četvrtak veče na nastupu u klubu "Kolektiv" otkrila da je konačno odlučila da se sa ćerkom Hanom preseli u srpsku prestonicu

  • 2

Pop zvezda Nataša Bekvalac konačno je prelomila i odlučila da zajedno sa ćerkom Hanom napusti svoj rodni Novi Sad i preseli se u srpsku prestonicu – Beograd.

Naime, lepa Novosađanka u četvrtak veče održala je spektakularan nastup u prepunom klubu "Kolektiv" gde je atmosferu dovela do usijanja, a publiku "naterala" da se dobro provede, pevajući svoje hitove, ali i pesme svojih kolega. I ovog puta, Nataša je sa posebnom energijom iznela Rihanninu pesmu "We Found Love", ali je ipak najveće reakcije i aplauz dobila izvodeći svoj veliki aktuelni hit "Ja Sam Dobro".

Iako je u toku nastupa pila samo vodu, pevačica je bila vidno raspoložena i ponesena dobrom atmosferom, a u jednom momentu zapevala je i pesmu "Beograd". Iako je Nataša pevala u beogradskom klubu, te se moglo zaključiti da je odabrala baš ovu pesmu zbog toga, pomenuta numera je u tom momentu ipak imala veće značenje za samu Natašu.

Kako saznaje opera17.com, pala je konačna odluka i Bekvalčeva se zajedno sa ćerkom Hanom uskoro seli za Beograd.

- Nataša se dugo dvoumila oko preseljenja u Beograd, posebno jer je izuzetno vezana za svoj rodni grad. Međutim, kako trenutno ima mnogo obaveza u prestonici, što zbog posla na "Megatrendu", što zbog albuma koji uveliko priprema, konačno je prelomila da je najbolje rešenje da se preseli. Na ovu njenu odluku najviše je uticala ćerkica Hana, jer pevačici poslovne obaveze i svakodnevna putovanja oduzimaju mnogo vremena, a ona želi da što više slobodnog vremena provede sa svojom ćerkicom - otkriva izvor blizak pevačici.

Nataša  je ovu informaciju potvrdila na svom nastupu rečima: - Večeras smo u divnom gradu, u koji se uskoro definitivno selim!

(Izvor: opera-17.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bratislav Bakela Radovanovic

    17. februar 2012 | 19:04

    jedna kurva manje u Novom Sadu a vise u Beogradu

  • lancemi

    17. februar 2012 | 21:38

    Sebe je napustila davno ali nas tek sad. Patili smo svi veruj nam, naročito mi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA