TANJA SAVIĆ: Da znam engleski bila bih svetska zvezda! (VIDEO)

- Ja nisam imala mogućnost da naučim engleski jezik, i zbog toga nisam napravila karijeru u inostranstvu i postala sam popularna samo u Srbiji - rekla je pevačica u emisiji "Amidži šou"

  • 18

Tanja Savić je tokom gostovanja u emisji "Amidži šou" ispričala da bi volela da njeni sinovi od nje naslede talenat za pevanje kao i da bi želela da oni, za razliku od nje koja nije bila "u mogućnosti da nauči engleski jezik", naprave karijeru u inostranstvu i postanu zvezde poput Džastina Bibera!

- Mnogo sam razmazila starijeg sina, on mnogo liči na mene. Inače, želela bih da deca od mene "povuku" ono najbolje što imam a to je pevanje. Ja nisam imala mogućnost da naučim engleski jezik, i zbog toga nisam napravila karijeru u inostranstvu  i postala sam popularna samo u Srbiji! Ali, moji sinovi imaju tu mogućnost i volela bih da moj sin bude moj mali Džastin Biber - izjavila je pevačica.

Pogledajte gostovanje Tanje Savić u emisiji "Amidži šou":

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokica

    26. jun 2013 | 15:47

    Hahahahahahahahahahahagahahahahahahahahahahahaha :))))))))))))))))))))))) Pa pobogu devojko imas svo vreme ovog sveta sto se jezika tice.A sad ovo za svetsku zvezdu,e tu ti vala pet jezika ne bi pomoglo!Sta sve ljudi nece odvaliti.

  • Koki

    26. jun 2013 | 18:12

    Da li cuje sebe sta govori?Jos kao pokusava nesto pametno da kaze... Sramota me je njene sramote.

  • Udji Mala

    26. jun 2013 | 17:42

    zato si se i wratila..da znas engleski ostala bi u Australiji....♧

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA