STANIJA: Naguziću Danijela i Jovanu! (VIDEO)

"Njihova veridba je bila kao vašar u Rumi! Ja sam dva puta bila verena za momke kakve Jovana na slici nije videla!", rekla je starleta, koja je pobesnela jer su farmeri počeli da pričaju po imanju kako je ona ljubomorna na stabilnu vezu misice i pevača

  • 22

PUKLO KUMSTVO! Iako su se ljubavni parovi na "Farmi" isprva međusobno podržavali i dužili, kako se bliži kraj rijalitija, odnosi na imanju pucaju po šavovima, a u prvi plan izbija ljubomora i zavist, dok su se, prema Stanijinom viđenju stvari, Jovana i Danijel verili njoj "preko grbače" jer je misica navodno celo veče gledala u reakciju starlete nakon veridbe.

I dok Jovana tvrdi da je ljubav Stanije i Filipa lažna i da su oni ljubomorni na iskrena osećanja nje i Danijela, starleta na sva usta komentariše da je čuvena veridba izledala kao vašar u Rumi.

- Ajde molim te, bolje na vašaru da ju je zaprosio! Ja sam dva puta u životu bila verena za momke kakve ona na slici nije videla! I to je još Danijel zaprosio, majko moja! I sad hoće od mene da naprave da sam ljubomorna! - poverila se Stanija Akiju dok su razgovarali na terasi.

- Bili ste mi nebitni da gledam u vas, gledala sam sebe da se provodim, tu veridbu sam doživela kao žuruku, mene bi bilo sramota - ti nju veriš, a ona celo veče gleda u mene - odbrusila je starleta Danijelu, a nakon što je pevač otišao, obratila se Panajotoviću:

- Ima da ih naguzim sve zajedno! Razumeš, pokušavaju da naprave da sam ja ljubomorna na Danijela i Jovanu?! - pobesnela je Stanija.

Pored toga što Filip smatra da je Jovana ljubomorna na Staniju, misica ističe suprotno:

- Najviše im smeta što se mi zaista volimo, a oni se foliraju zarad poena. Na početku je Stanija rekla da se sklonila od Ekrema i Ere jer ne može sa starcima, pa se zato premestila u krevet kod Filipa. Njihova veza je lažna - rekla je Jovana.

Pogledajte kako su farmeri Staniju izbacili iz takta:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marrko

    26. jun 2013 | 15:18

    E moj Bosnjak kako ti kapiras stvari.Sve i da je danijel gej ona to nije trebala da kaze ali je rekla jer joj je filip doneo informaciju iz spol..svijeta i ona koliko je dno dna...druzila se sadanijelom sve super kao kumovi odjednom mu kaze "pa ako si gej sto ne priznas kao imam ja prijatelje..bla bla......)namjerno da bi ljudi se okrenuli protiv njega...ja sam gledao pokvarenih osoba ali retko kao nju...drugo prica o nekim frajerima koji su kao top..vrh..pa gdje su joj sad..ima onog mutavog i nek je zadovoljna...vidi li ona nasta lici..mala..nabijena..sva skracena...one guzice do zemlje...sise vestacke...usta jedva zatvara kolika joj je vilica...plus seljacka faca.....tako da nemojte o staniji molim vas .....a drugo filip joj je doneeo informaciju iz s.s. da je danijel gej a to se isto pise i za filipa njenog i to 5 puta vise.....za nju je filip vrh evo kakav je....a ona samo moze da slika guzicu i salje na fejsbuk...

  • Bosnjak

    26. jun 2013 | 14:03

    Nesto previse ne podrzavam Stanu ali je u ovom slucaju 100% u pravu,jer onog momenta kad je razotkrila ''geja'' Danijela on je krenuo radikalnim potezima da dokaze da on to nije,ali bezuspesno jer ona veridba je bila samo farsa za naivne,,i sad se kao cijela farma okrenula protiv Stane jer su osjetili da ih je nadigrala pa se udruzili macke i misevi i najveci neprijatelji.Kazem,nisam bio za Stanu ali sad joj zelim debelu pobjedu nad ovim licemjerima !

  • zaza

    26. jun 2013 | 12:14

    bila verena a udata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA