LJUTI EKREM: Željko mi je rekao da ću da pobedim!

"Dva puta sam bio na "Farmi" i ništa nisam dobio. Gazda Željko Mitrović mi je rekao da ću da pobedim", rekao je razočarani Jevrić

  • 10

Ekrem Jevrić je posle izbacivanja iz "Farme", dan pre superfinala, bio je ljut što nije osvojio glavnu nagradu od 50.000 evra. On tvrdi da mu je Željko Mitrović rekao da će pobediti.

- Nisam očekivao da ću da ispadnem. Dva puta sam bio na "Farmi" i ništa nisam dobio. Gazda Željko Mitrović mi je rekao da ću da pobedim - rekao je Jevrić za "Kurir", i istakao da nije ljut na prvog čoveka "Pinka".

- Nisam, on je gospodin i dobar čovek, ali rekao mi je da ću ja dobiti prvo mesto. Nije ispalo tako, nije on ništa kriv, samo je tako rekao.

Jevrić je otkrio da mu je Saša Popović ponudio da snimi album za "Grand".

-  On (Saša Popović) me je zvao i pitao da od septembra radim kod njega i budem voditelj emisije „Zvezde Granda“ - rekao je vlasnik internet-hita "Poso kuća".

On je istakao da je bio prijatno iznenađen što je posle dužeg vremena video Vendi.

- Mnogo sam se obradovao. Igbala nije dala da ona uđe na "Farmu". Ljubomorna je na Vendi - rekao je Jevrić, i dodao da je najbolja "riba" na "Farmi" Ljuba. Za bodi-bilderku je rekao da je zgodna, lepa i pametna.

Ekrem je rekao da je sa Stanijom izgradio poseban odnos.

- Imao sam poseban odnos s njom nekih nedelju dana, ali pošto je našla Filipa, ja sam se sklonio. Dogovorio sam se s njom da uvek bude uz mene da pravimo šou. Filip je stalno s njom i voli je - kazao je Jevrić.

On je objasnio zašto je pljuvao po Đurđevdanu, pozdravljao Hašima Tačija i vređao Cecu Ražnatović.

- Izvinio sam se Ceci. Ona je najlepša i najjača pevačica na svetu. A nisam pozdravljao samo Hašima nego predsednike svih republika, pa sam morao i Kosovo da pomenem - rekao je Ekrem.

Na pitanje da li su mu objasnili ko je Novak Đoković, odgovorio je:

- Novak Đoković? Je l‘ to predsednik Srbije? - pitao je Jevrić, a kada su mu objasnili da je on najbolji teniser na svetu, rekao je:

- Ozbiljno? Znači iz Srbije? E, vidiš ti to - rekao je Ekrem.

On je na kraju otkrio kolika će mu biti cena nastupa.

- Biću skuplji i uzimaću 5.000 evra za dve pesme. Ako neće da plate, neće me ni videti - zaključio je Jevrić.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    8. jul 2013 | 13:34

    Stoka jedna. I ovo treba da se 2-3 godine za redom gleda na TV-u? Eeee, jadna Srbijo na sta spade. Za 10 dana 2 puta Muslimani da ti paradiraju Beogradom. PU. Budite sretni ako vam i 1 kvadrat ostane od Srbije. Al' neka, tako nam i treba. Sve ono za sta su se borili ljudi Poput Nemanjica, Obilica, Kraljevica i mnogih drugih, mi cemo predati zbog EU i ne znam ni ja cega. Kuku nama!!!

  • L

    8. jul 2013 | 12:05

    Zeljko isti Memo!

  • Ивана Гаврић

    8. jul 2013 | 15:55

    e bas steta sto ti nisi pobedio, prosto mi zao :'((( AAHAHHAHAHAHHAHA :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA