STANIJA: Rodiću Filipu dete sledeće godine! (FOTO)

- Oboje razmišljamo o bebi, to je normalno. Budući da smo tek započeli vezu, sačekaćemo godinu dana da sve to bude mnogo ozbiljnije i onda ću Filipu roditi dete- rekla je Stanija za Telegraf i dodala da sa manekenom razgleda stanove u Beogradu, budući da trenutno žive kod nje u Novom Sadu

  • 6

Starleta Stanija Dobrojević za Telegraf najavljuje da će dečku Filipu Panajotoviću roditi dete ukoliko ostanu u vezi godinu dana, a budući da je postala tetka, ovaj događaj im služi kao priprema za zajedničko dete. Stanija i Filip trenutno borave u Banja Luci, jer maneken želi da sa starletom podeli ovaj radostan trenutak.

- Oboje razmišljamo o bebi, to je normalno. Budući da smo tek započeli vezu, sačekaćemo godinu dana da sve to bude mnogo ozbiljnije i onda ću Filipu roditi dete- rekla je Stanija za Telegraf i dodala da sa manekenom razgleda stanove u Beogradu, budući da trenutno žive kod nje u Novom Sadu.

Dobrojevićeva je okačila fotku na kojoj ona i Filip drže bebu, uz objašnjenje da "treniraju za buduće potomke".

Podsetimo, Stanija je izjavila da je seks sa Filipom bio odličan, te da ga je vredelo čekati.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile Zorić

    17. jul 2013 | 10:57

    PREDIVNE SLIKE . SVAKOG DANA NALAZE NAČIN DA OBRADUJU SVE KOJI IH VOLE . BRAVO . ČESTITAM . P.S. Za razliku od ostalih GNJIDA se farme oni se BAVE SOBOM I NIKOG I NE POMINJU .

  • Gibonnessa

    17. jul 2013 | 12:27

    Bravo za njih dvoje i bravo za ljubav! Želim im da uvijek budu sretni, zaljubljeni i lijepi. Samo naprijed, Stanija i Filipe!

  • jovana

    17. jul 2013 | 17:16

    Ako su ovi u vezi za godinu ja cu licno da im krstim dete! Koje fantazije i proseravanje Boze dragi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA