GAGI ĐOGANI: Anabelin muž me krvnički tukao!

"Vređao me je, psovao mi majku, pretio da će me sahraniti. Udarao me je po telu, a ja sam se sklanjao. Primetio sam da je pijan", rekao je denser

  • 17

Gagi Đogani, koji je u subotu uveče pretučen u Rakovici, tvrdi da ga brutalno prebio Andrej Atijas, suprug njegove bivše žene Anabele. Frontmen grupe "Fanki Dži" je za Informer rekao da mu je Andrej prvo pretio telefenom, da bi potom došao ispred njegove zgrade, gde je pretukao densera.

- Pozvao me je telefonom i počeo da mi preti zbog nekih mojih navodnih izjava u novinama i vezi s njim i Anabelom. Vređao me je, psovao mi majku, pretio da će me sahraniti. Moja devojka Milena je bila pored mene, potpuno zganuta. Rekao sam mu da nisam pričao ništa loše o njima, da su to izmišljotine, da zna gde živim i da dođe da to raspravimo uživo - rekao je Gagi za "Informer" drhtavim glasom.

Kako tvrdi Đogani, Atijas se pojavio u automobilu sa još četvoricom drugova.

- Izleteo je iz auta potpuno razularen i krvnički me udario pesnicom u glavu. Udarao me je po telu, a ja sam se sklanjao. Primetio sam da je pijan. Sve vreme je urlao: "Ubiće to ko vola, j*baću ti devojku u d*pe" - rekao je potreseni muzičar, koji nije želeo da ovaj incident ispliva u javnost.

- Neko je pozvao policiju i tad sa sve smirilo, a zbog ćerki nisam želeo da kažem ko me je tukao. Kad sam video da su ljudi saznali da sam dobio batine, rešio sam da kažem ko je krivac, da ne bi ispalo da nešto krijem. Verovao sam da je Andrej gospodin čovek, o njemu sam govorio sve najlepše, a evo šta se desilo - rekao je Đogani.

(Telegraf.rs/izvor: "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA