ANA NIKOLIĆ: Pravim koncert u "Areni" krajem godine! (VIDEO)

Pevačica planira da nakon letnje turneje ili pak početkom godine održi koncert pod nazivom "Milion dolara" u najvećoj beogradskoj hali

  • 13

Zanosna pevačica Ana Nikolić nedavno je izdala album pod nazivom "Milion dolara", a zbog velikog interesovanja publike naporno će raditi čitavo leto, i uz to otkriva da u planovima ima i koncert u "Areni" krajem godine.

Zgodna Paraćinka u emisiji "Tačno u podne" kaže da su sve pesme na albumu autobiografske i da ne može da izdvoji omiljenu. Pred njom je naporan period jer kaže da ima zakazane nastupe sve do septembra, ali da joj najteže pada kilometraža koju mora da pređe kada gostuje po regionu.

Ističe i da prašina tek počinje da se podiže jer u planu ima i koncert u najpoznatijoj hali u Beogradu.

- Planiram koncert u "Areni" krajem ove godine ili početkom sledeće, definitivno - rekla je Nikolićeva, i dodala da će naziv koncerta biti po albumu "Milion dolara".

Pevačica kaže da nikada ne bi pristala da uđe u rijaliti, jer ne podnosi da je ograničena i zatvorena.

- Ne bih nikad ušla u "Farmu 5" jer ne volim ograničavanje slobode ni u kom smislu, pogotovo ne fizičke slobode, i to sa nepoznatim ljudima. Ti uslovi su jako čudni. Ja sam bila dva dana i to je meni dovoljno da shvatim da ja tamo ne mogu. Te pare nisu odštampane zbog kojih bi ja ušla - izjavila je Ana.

Pogledajte gostovanje Nikolićeve u emisiji "Tačno u podne":

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA