NEUTEŠNI SLAVOLJUB: Daco, prokleta ljubavi, mogli smo peći rakiju i čitati Šešeljeva dela!

- Mogli smo šetati po rosnim livadama, šuriti, plastiti, balirati, pisati knjige zagrljeni uz flašu vina - napisao je čuveni Slavoljub Petrović, legenda "Slagalice", nakon vesti da se udala njegova voljena Danijela Pantić

  • 10

Na fan stranici legendarnog Slavoljuba Petrovića, čoveka koji je uspeo da "Slagalicu" završi sa minus pet poena, pojavilo se pismo upućeno njegovoj velikoj ljubavi Danijeli Pantić, koja se, na njegovu veliku žalost, udala pre nekoliko dana!

Slavoljub nikada nije krio svoju neizmernu ljubav prema bivšoj voditeljki "Slagalice", pisao joj je pesme, čak ju je i prosio nekoliko puta, ali, avaj, ona ode za drugoga.

- Tuga i neki čemer su ophrvali mene, o, Danijelo, prokleta ljubavi! Zar neki IT stručnjak da te ljubi? Šta znači uopšte IT stručnjak, a mogli smo šetati po rosnim livadama, peći rakiju, šuriti, plastiti, balirati, pisati knjige i čitati dela vojvode Šešelja zagrljeni uz flašu vina dok nas greje toplo julsko sunce - objavljeno je na Fejsbuku, ali Petrović zna lek za tugu, pa je postavio i sliku sa nepoznatom ženom uz osvetnički komentar:

- Ni ja ne sedim skrštenih ruku! Danijela, ovo smo mogli biti ti i ja, da znaš, dalje, dalje...

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nezadovoljština

    24. jul 2013 | 17:20

    Šta bi joj falilo da je sa njim? To što je pokupio sve genske mutacije nije razlog da sam čita Šešeljeve knjige.

  • Ševarice

    24. jul 2013 | 18:34

    Sramota, odbila ovakvog momčinu, vidi ga samo, šajkača, pesnik, a tek obrve! Ja ipak misli da će ljubav pobediti i da će se ona predomisliti, pa ostaviti tog IT stručnjaka, šta god da to znači i doći da moli za oproštaj?!

  • VforV

    24. jul 2013 | 18:00

    Xaxaxaxaxa....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA