ISTOPILA SE: Anđelina ima 42 kilograma! (FOTO)

Bred Pit je uplašen za život svoje verenice budući da ona ne prestaje da mršavi, a njena kilaža je sada manja nego kad je imala 16 godina

  • 16

Zanosna glumica Anđelina Džoli nastavlja da gubi na težini, da bi sada spala na samo 42 kilograma, koliko je bila teška kada je imala 16 godina, što je izuzetno zabrinulo njenog budućeg supruga Breda Pita.

Nebrojeno puta se Anđelina našla na listi najpoželjnijih žena, međutim, teško da će to opet biti slučaj budući da "Nacional Enquirer" tvrdi da je glumica premršava i da ima ozbiljan problem sa anoreksijom.

Kako tvrdi neimenovani izvor, Bred Pit je uplašen kako će ona podneti planiranu operaciju jajnika, pošto je preslaba i umorna jer previše radi na humanitarnom projektu Ujedinjenih nacija.

- Njena kilaža je sada manja nego kada je imala 16 godina, a Bred se brine da li će njegova buduća supruga uopšte podneti operaciju, jer bi to moglo da je ubije! - ispričao je sagovornik tabloida "National Enquirer".

(J. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA