PORODIČNA IDILA: Nata uživa na Zakintosu! (FOTO)

Pevačica je ovom prilikom spojila lepo i korisno, tako da uveče nastupa, dok se preko dana brčka sa ćerkom na prelepim grčkim plažama

  • 3

Pevačica Nataša Bekvalac letnje dane provodi radno u Grčkoj, a u međuvremenu uživa sa ćerkom Hanom, sestrom Kristinom i sestričinom Petrom u čarima ove egzotične zemlje.

Proteklog vikenda pevačica je održala  koncert na grčkom ostrvu Zakintos i do poslednjeg mesta napunila klub "Plus". Budući da je za nastup vladalo do sada nezapamćeno interesovanje, te da je nekoliko stotina ljudi bilo uskraćeno da uživo čuje Natašu, organizatori iz najveće turističke agencije za mlade "Rapsody Modena travel" odlučili su da odmah ugovore još jedan koncert, tako da će pop zvezda ponovo nastupiti na jednom od najlepših ostrva Grčke 1. avgusta.

Bekvalčeva je svoj boravak na Zakintosu iskoristila i za porodično letovanje. Naime, Nataša i njena mlađa sestra Kristina na Zakintosu borave sa ćerkama Hanom i Petrom. Sestre Bekvalac uživaju na najlešim plažama Zakintosa, što se može videti i po fotografijama koje je Kristina objavila na društvenoj mreži Instagram.

Po povratku u prestonicu, Nataša privodi kraju rad na novom albumu, ali se i sprema za prvi razred budući da njena ćerka Hana septembra kreće u osnovnu školu.

(J. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stranac

    29. jul 2013 | 17:10

    Gospoja raspustenicka idila ...

  • Anja

    29. jul 2013 | 23:32

    Nije raspustenica nego uziva zena u zivotu a ti sedi u Beogradu i citaj novine...ljubomora i zavist...omg!

  • Sanja

    29. jul 2013 | 23:06

    Jao nje više.Nebitna si Natasaaaaa i ne znas da pjevas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA