Stojke s novom devojkom slavio rođendan (FOTO)

Fudbaler se na "Riveru" pojavio sa Dejanom Živković, sa kojom se čitavu noć provodio, naočigled svih prisutnih

  • 7

Nekadašnji golman Partizana Vladimir Stojković, nakon što se nedavno rastao sa suprugom Bojanom Stojković, koristi svaku priliku da se u javnosti pojavi sa svojom novom devojkom manekenkom Dejanom Živković, sa kojom je i proslavio svoj trideseti rođendan na poznatom splavu "River".

Fudbaler je, izgleda, ogorčen zbog razvoda sa Bojanom, te je odmah nakon rastanka sa njom, svoju novu devojku predstavio javnosti, što preko društvenih mreža, što preko zajedničkog pojavljivanja i ljubljenja na događajima, dok Bojana odbija da komentariše raskid.

Budući da zanosnu Dejanu Stojke promoviše gde stigne, bilo je očekivano da će njegov trideseti rođendan proslaviti zajedno. Slavljenik je čitavu noć uživao sa svojom lepšom polovinom, dok prisutni nisu skidali poglede sa fatalne manekenke.

Naime, par se pojavio na splavu "River", na kome su ovog vikenda gostovali brojni estradni velikani, kao što su Vesna Zmijanac, Šako Polumenta i drugi.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA