Severina i Milan ponovo raskinuli!

Poznati par je pre mesec i po dana još jednom okončao svoju romansu, a pevačica je i ovaj put ostala bez venčanog prstena

  • 7

Spekulacije da su hrvatska zvezda Severina i njen verenik srpski biznismen Milan Popović prekinuli svoju trogodišnju romansu potvrdio je pevačicin dugogodišnji menadžer Tomislav Petrović za hrvatsko izdanje časopisa "Glorija".

Budući da su na letovanje otišli odvojeno, Milan je uživao na svojoj jahti u Dalmaciji, dok je Seve bila na moru sa sinom Aleksandrom, a pevačica je ujedno promovisala spot za autobiografsku pesmu "Ostavljena", što je javnost navelo da posumnja u stabilnost i uopšte postojanost njihove veze.

Pojedini mediji su pisali da Vučkovićeva nije ni obnavljala vezu sa "kraljem bakra", već da je navodno "primirje" obelodanjeno samo kako bi se pažnja skrenula sa njih dvoje na turneju pevačice "Dobro došao u klub", dok, s druge strane, njen menadžer tvrdi da je do ponovnog okončanja romanse došlo nedavno, pre oko mesec i po dana.

(J. J./glorija.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA