STANIJA: Želim da budem diplomata! (FOTO)

"Tačno je da imam ambiciju da se bavim politikom, zašto ne bih bila uzor mladima, ne pušim ne pijem, ne drogiram se, imam te provokativne fotografije, što uvek savetujem devojčicama ako žele karijeru", izjavila je starleta

  • 3

Starleta iz Rume Stanija Dobrojević ozbiljno razmatra da upliva u političke vode, kaže da bi volela da bude predstavnik Srbije u Americi, dok za uspeh i karijeru svim devjočicama daje recept da se skinu i slike okače na internet.

Dobrojevićeva je nedavno izjavila da ima ambiciju da osnuje stranku i izađe na izbore, a u međuvremenu je detaljnije promislila, te se opredelila za diplomatiju.

- Moje izjave u vezi sa politikom jesu tačne, uskoro ću da diplomiram na ekonomiji, i volela bih da budem nešto diplomatski, diplomata, Srbija-Amerika - izjavila je starleta.

Stanija ističe da mlade devojke treba da se ugledaju na nju ukoliko žele da naprave karijeru.

- Zašto ne bih bila uzor mladima, ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, zarađujem, jednostavno mogu na mnogo stvari da se ugledaju... Dobro, imala sam te provokativne slike, što uvek savetujem devojčicama. Meni je tako negde i krenula karijera, imala sam privatne fotografije gde sam se pućila u ogledalu, izletele su na internet, i onda sam rekla, ako već to postoji, što se ne bih slikala i za "Maxim", CKM, "Playboy" - ispričala je Stanija, koja se nedavno vratila sa mora.

Kompletan video-intervju možete pogledati OVDE.

(J. J./Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA