Milan Popović nudio Severini 800.000 evra, ona odbila!

- Popović je pevačici predložio da otplati njene dugove kao i da mesećno uplaćuje 10.000 evra za izdržavanje njihovog sina Aleksandra, ali ona na to nije pristala - tvrdi izvor blizak nekadašnjem paru

  • 10

Nakon što je Milan Popović najavio da će na sudu tražiti pravo da viđa njegovog i Severininog sina Aleksandra, kao i da mu pevačica ne dozvoljava da posećuje dete, još zanimljivije zvuči priča da je poznati biznismen, kako saznaju "Naše novine", Vučkovićevoj, navodno, ponudio da umesto nje otplati kredit od 800.000 evra koji je ona podigla u jednoj hrvatskoj banci, ali ona je to glatko odbila!

 

- Prava istina je da su njih dvoje raskinuli pre nego što je Seve zatrudnela, ali kada je čuo da će postati otac, Milan nije želeo da beži od obaveza. O Severini je vodio računa i tokom trudnoće. Nosio joj je hranu po njenoj želji u bolnicu i trudio se da joj u svemu ugodi. Severini je u početku teško pala uloga majke, pa je Popović na sebe preuzeo deo obaveza, ali to je Vučkovićevoj počelo da smeta - kaže izvor blizak nekadašnjem paru i dodaje:

 

- Milan je Severini ponudio da joj uplaćuje 10.000 evra mesečno za njihovog naslednika i obećao da će obezbediti novac za njegovo školovanje do doktorata! Takođe joj je ponudio da otplati njen kredit od 800.000 evra, a ona je iz nepoznatih razloga odbila obe ponude.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dino

    10. avgust 2013 | 11:02

    xaxa pa nije ona odbila jer je ponosna nego je ponudio premalo.Severina zna da on ima mnooooogo više pa se pohlepa probudila.

  • Sanja

    10. avgust 2013 | 11:40

    Crni Milane sta ti je ovo trebalo.I išla je na to da se tim djetetom obezbjedi za citav život.Ona nit je lijepa,nit harizmaticna a ta usta su joj kriminalna

  • BgPetar

    10. avgust 2013 | 11:36

    Pa sta oce da joj da tri firme i 5 stanova,spomzorusa raspala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA