MILAN: Nisam sa Severinom, na sudu se borim da vidim naše dete!

"Par nije u emocionalnoj vezi od juna 2011. godine, a kontakte su održavali samo u nivou roditeljske povezanosti. Međutim, došlo je do narušavanja tih odnosa", kaže biznismen

  • 11

Povodom medijske pompe oko navodnog ponovnog raskida poznatog para Milana Popovića i hrvatske pevačice Severine Vučković, oglasio se i biznismen putem zvaničnog sapoštenja, koje su u njegovo ime sastavili njegovi portparoli.

Telegraf u celosti prenosi Popovićevo obraćanje javnosti:

"Povodom mnoštva medijskih objava o emocionalnom statusu i vezi izmedju pevačice Severine Vučković i biznismena Milana Popovića, koje ne prestaju da zaokupljuju pažnju javnosti, ovim putem iznosimo činjenice, sa željom da se isprave nagadjanja i da se poluinformacijama stane na put.

Severina Vučković i Milan Popović nisu u emocionalnoj vezi od juna 2011. godine.

Svaki kontakt koji su održavali posle tog perioda bio je isključivo iz nivoa roditeljske povezanosti, sa željom da se dogovore oko zajedničkog deteta i da ravnopravno učestvuju u odgajanju i vaspitanju, kao svi roditelji, bez obzira na to što je njihova intimna veza završena.

Gospodin Popović nije imao nikakvu potrebu da se oglašava u javnosti i da svoj život deli sa medijima, kao što takvu potrebu nije imao i pre nego što je počeo vezu sa gospođicom Vučković. Stoga, nije imao potrebu da ispravlja niti demantuje sva nagađanja o njihovoj navodnoj vezi i pomirenjima, sve dokle god je mogao da se ostvaruje u ulozi oca.

Kako su s vremenom počeli da se narušavju dogovori koji se tiču roditeljstva, gospodin Popović je nekoliko puta pokušao da se dogovori sa majkom svog deteta oko zajedničkog, ravnopravnog učestvovanja oba roditelja u odgajanju i vaspitanju njihovog sina.

S obzirom na to da su svi pokušaji komuniciranja oko zajedničkog starateljstva završeni bez dogovora, gospodin Popović je odlučio da potraži pomoć zvaničnih nadležnih institucija Republike Hrvatske, kako bi ostvario svoje zakonsko pravo i naravno svoju ljudsku potrebu da bude otac svom sinu.

Njegov advokatski tim je podneo potrebnu dokumentaciju Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu kao i Centru za socijalni rad, kako bi ravnopravno mogao da učestvuje u vaspitanju i odgajanju sina", piše u saopštenju.

Da podsetimo, Severinin menadžer Tomislav Petrović izjavio je da su pevačica i "kralj bakra" svoju romansu okončali pre mesec i po dana.

(J. J./index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zika

    8. avgust 2013 | 15:11

    Steci toliko bogatsvo mora da je covek natprosecno inteligentan. Al ici za ovom jeftinom droljom, koja cak nije ni lepa. Ne znam koliko trebas biti glup i kratkovidan!

  • Zzz

    8. avgust 2013 | 15:49

    @bravo ziko!!!

  • Bili Piton

    8. avgust 2013 | 15:38

    E pa Zille,ako nemas decu ne mozes da znas kako je to.Sigurno sve to radi zbog deteta jadnicak.Svi mozemo zapadnuti u ostu situaciju !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA