Poslušajte novi singl Lejdi Gage (VIDEO)

Pevačica je konačno objavila numeru "Applause", koja će se naći na njenom novom albumu "Artpop", koji izlazi 11. novembra

  • 6

Američka pevačica Lejdi Gaga objavila je dugoočekivanu pesmu "Applause". U pitanju je numera koja će biti na njenom novom albumu "Artpop", koji će se u prodaji naći 11. novembra. Ako je suditi prema komentarima fanova na Jutjubu, pesma "Applause" će postati hit.

Da podsetimo, Lejdi Gaga je nedavno na svojoj Fejsbuk stranici postavila video-materijal u kome pevačica vežba gola u projektu njene prijateljice Marine Abramović.

Poslušajte novu pesmu Lejdi Gage pod nazivom "Applause"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xoxo

    13. avgust 2013 | 14:05

    DJokica ako te ne zanima nemoj da citas,niti da je slusas...

  • Jokica

    13. avgust 2013 | 17:09

    Da,cim vam neko takne "gej bozanstva" odmah krece etiketiranje i price o "seljackom poreklu".Na vasu zalost,a na srecu zdravog razuma ima nas civilizovanih gradjana koji smo jos uvek strejt i kojima otpad poput Marine Abramovic kome je jedina preokupacijs pljuvanje po Srbiji,nije ni za kakvu pohvalu!Pri tom ne vidim nista lose ni u zivotu van prestonice,u malim gradovima i selima.Ne znam zasto se uporno stidite svog porekla!To je malogradjanstina na delu.I sad,dzaba vam podrska nastranima i dalje ste u glavi ograniceni kao terasa,pa time sputavate komplekse.

  • Bond

    13. avgust 2013 | 11:43

    Jokica-BRAVO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA