SLUČAJNOST? Soraja i Miha u Barseloni!

Starleta je iznenada prekinula odmor na Ibici i otišla u Barselonu, a selektor srpske fudbalske reprezentacije u ovom španskom gradu boravi zbog prijateljske utakmice koja će se održati u sredu

  • 1

Starleta Soraja Vučelić prekinula je odmor na Ibici i doputovala u Barselonu pre dva dana, a selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović trenutno boravi u istom gradu zbog prijateljske utakmice koja će se odigrati u sredu između naše zemlje i Kolumbije. Slučajnost ili ne?

Nakon što je starleta izgubila telefon na jednom beogradskom splavu u kojem je navodno pronađena njena prepiska sa selektorom naše fudbalske reprezentacije, javnost ne prestaje da intrigira ova navodna ljubavna afera, pogotovu što Mihajlović ima ženu i petoro dece. Anonimni izvori navode da starleta zna apsolutno svaki selektorov korak, a i on je informisan o njenim kretanjima po našoj zemlji.

Neki su išli toliko daleko da izjave kako je Siniša poslao Soraju u Barselonu kako se ne bi susrela sa njegovom porodicom. Ipak, Miha je za Telegraf izjavio da mu smeštaju aferu, jer žele da ga sabotiraju, te da ništa od toga nije istina.

Oboje trenutno borave u Barseloni, a da li su se susreli, nije poznato. Kakav će epilog dobiti ova priča ostaje da se vidi u narednom periodu, tek previše je slučajnosti.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dddddd

    13. avgust 2013 | 22:37

    Živim u istoj zemlji odakle je Novak Đoković. Slučajnost ili možda...ne? *misteriozna melodija*

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA