PRLJAV VEŠ: Ivan Marinković: Napala me nožem! Goca: Krao mi je pare sa računa!

Pevačica je bivšeg muža prijavila policiji zbog uznemiravanja i pretnji batinama, dok je on ispričao kako ga je ona isprovocirala i da ga ucenjuje neplaćenom alimentacijom

  • 19

Buran raskid i neslaganje profesora fizičkog Ivana Marinkovića i pevačice Goce Tržan rezultirao je iznošenjem "prljavog veša" dve godine nakon razvoda, te su oboje sočno opleli jedno po drugom. Ona ga je optužila da joj je pretio batinama i krišom uzimao novac sa računa, dok je on izneo detalje krvničke svađe u kojoj je pevačica posegla za hladnim oružjem.

Odnose su nakon razvoda održavali skladnim sve dok Goca nije prijavila policiji da je bivši suprug uznemirava i da joj preti batinama, povodom čega se oglasio i sam Marinković, i za "Puls" otvorio dušu.

- Iz mene su u afektu izašli ružni sms-ovi, jer me je isprovocirala! Poruke koje je ona meni slala bile su više nego uvredljive i ružne da bih mogao da ih izgovorim. Nisu za novine jer su previše proste i tiču se njenog seksualnog života - ispričao je Gocin bivši, i dodao da je cela frka nastala povodom duga za stan.

Naime, par je, tokom braka, zajedno digao kredit za stambeni objekat koji se vodi na ime pevačice, dok je njen suprug bio solidarni dužnik. Kako je vrednost kredita bila veća od vrednosti stana, Ivan je za zalog stavio stan svoje majke pod hipoteku.

- Nedavno je moja dvogodišnja obaveza dužnika istekla i želeo sam da sa svog imena skinem taj teret, međutim, ona me je uslovila neplaćenim alimentacijama koje dugujem za proteklih godinu dana jer nisam zaposlen - rekao je Marinković, koji ističe da se sada plaši da će ga Tržanova prevariti za hipoteku.

- Rekao sam da ću joj novac uplatiti i da ću se sa tim parama i ugovorom za hipoteku slikati za novine, a ona mi je rekla; "Slobodno, maco, ionako mi opada posao, treba mi malo naslovnih strana" - priča ogorčeni Ivan.

Razočarani profesor odlučio je da u potpunosti iznese detalje sukoba i svađa, te je ispričao kako je jednom prilikom Goca čak i nožem nasrnula na njega.

- Kada sam otkrio da me je prevarila, žestoko smo se posvađali. Imao sam dokaze za to, zbog čega je ona krenula nožem na mene! Pokušao sam da se odbranim i uhvatio je sa obe ruke. Rasekla me je po ruci, a kako joj je nož ispao, povredila me je i po nozi. Modrice od mog stiska prijavila je u Kliničkom centru kao zlostavljanje - rekao je Marinković.

Na ovako ozbiljne optužbe oglasila se i Tržanova, tako što je svoju stranu priče svojevoljno poslala redakciji "Blica".

- Zaboravio je Ivan kako sam, da bismo stavili hipoteku na stan njegove majke, a njega uzela za solidarnog dužnika, morala prethodno da otplatim sve njihove dugove. Zaboravio je kako sam mu oprostila što je sa mog računa na koji sam ga, poput svake glupe supruge, ovlastila, potrošio moj mučno stečeni štek koji me je umirivao kada bih se brinula šta kada Lena bude poželela, recimo, skupo školovanje ili  šta kada, recimo, mama ne bude imala za neku ratu za stan. Zaboravio je da pomene detalj koliko hiljada evra je ukrao krišom sa tog računa, a Goca mu to naposletku oprostila, jer sam to, nažalost, saznala tek kada smo se razvodili - napisala je pevačica u mejlu.

(J. J./Puls, Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Getry

    15. avgust 2013 | 20:17

    A da taj Marinković počne nešto da radi,na primer

  • Kristina

    15. avgust 2013 | 20:28

    nije mi jasno. čovek ima ćerkicu i godinu dana ne plati alimentaciju jer NIJE ZAPOSLEN! PA ZAPOSLI SE!!

  • juty

    15. avgust 2013 | 20:20

    Lik je NEZAPOSLEN?!? Ne mogu da verujem da ga je toliko dugo trpela!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA