OGORČENA GOGA: Dok je Igor umirao, njegov otac ga nijednom nije obišao! (FOTO)

Na groblju Orlovača danas je održan pomen pevačicinom suprugu Igoru Ramoviću, koji je preminuo pre 40 dana u Nemačkoj od raka pankreasa

  • 32

U prisustvu tridesetak prijatelja i rođaka, na groblju Orlovača, održan je pomen povodom 40 dana od smrti Igora Ramovića, supruga Goge Sekulić, a pevačica je kroz suze okupljenima rekla da joj je mnogo teško, kao i da je duboko razočarana ponašanjem Igorovog oca Zorana koji nije došao na pomen, i koji, kako kaže, uopšte nije učestvovao u pripremi sahrane ni u transportu sinovljevog tela iz Nemačke!

Pevačica koja nije mogla da sakrije tugu je na pitanje kako se oseća, odgovorila:

- Šta da vam kažem? Svadba pa sahrana, pa kako bih bila!

Zatim je Sekulićeva pokazala na nadgrobni spomenik i vence pored groba, i obratila se novinarima koji su bili na Orlovači.

- Nemojte da zovete Igorovog oca, on u ovome nije učestvovao... Kao što nije hteo da učestvuje u transportu Igorovog tela. Sve smo morale same da izguramo Igorova majka i ja. To nije roditelj! Srećna sam što su moji roditelji sasvim drugačiji - setno je ispričala Goga, a Ramovićev prijatelj za "Informer" navodi da Igorov otac, Zoran Ramović, nijednom nije posetio sina dok je umirao.

Prijatelj tvrdi da Zoran ni u jednom trenutku nije pomislio da poseti bolesnog sina, a kada je preminuo, čekao je da ga dopreme u Beograd.

Da podsetimo, Ramović, sa kojim je Sekulićeva bila u braku samo dva meseca, iznenada je preminuo 14. jula u Nemačkoj, od raka pankreasa.

Igor Ramović je sahranjen 19. jula, a od Goginih kolega, poslednju počast su mu odali Ceca Ražnatović, Zorica Marković, Aleksandar Kapriš, Marko Bulat, Boban Rajović, Maja Marijana, Ivana Selakov, Dara Bubamara i drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    23. avgust 2013 | 13:17

    Vidim sva je tuzna, ali zato je bitno da je sva isfenirana, ofarbana, frizirana, sa fensi modelima naocara...i tako redom. Ipak je zivot jedna velika predstava.

  • Profesorica

    23. avgust 2013 | 14:40

    A na vijencu pomiješana ćirilica i latinica...

  • Lolica

    23. avgust 2013 | 14:13

    Samo ona zna kako joj je, komentar ti je glup.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA