X FACTOR POMAMA: Baka (70) improvizuje na audiciji, klinci ubeđeni u pobedu! (FOTO) (VIDEO)

Nakon Budve, Sarajeva, Banja Luke, Skoplja, Niša i Novog Sada, poslednje predaudicije održavaju se u Beogradu. Drugog dana vlada ogromno interesovanje publike koja sa nestrpljenjem iščekuje uspeh u daljem toku takmičenja

  • 1

Stotine talentovanih ljubitelja muzike oprobalo se na današnjoj četvoročasovnoj predaudiciji u Beogradu za prvu sezonu najgledanijeg muzičkog rijalitija "X faktor" u Srbiji. U "Kombank Areni" vladala je neverovatna atmosferu dok su se takmičari raspevavali i družili.

Vesela atmosfera doprinela je da kandidati nemaju tremu iako je bila jaka konkurencija. Ovo je muzičko takmičenje na koje se uglavnom prijavljuju mladi, ali ni sredovečne gospođe nisu propustile da pokažu svoj talenat u pevanju.

- Za prvu sezonu najgledanijeg muzičkog rijalitija "X faktor" Srbija vlada neverovatno interesovanje. Zaista smo srećni što su kandidati došli u velikom broju kako bi iskazali svoj talenat. MBK produkcija, koja uspešno realzije i četvrtu sezonu rijalitija "Ja imam talenat", izaći će svim takmičarima u susret i obezbediti najbolje uslove - kaže za Telegraf PR menadžer "X faktora" Milena Popović.

Budući da se za audicije prijavilo više od 8.000 kandidata, iz produkcije nam otkrivaju da će biti organizovana još jedna predaudicija u Beogradu, pored već sada zakazane tri, 29, 30. i 31. avgusta. Svi koji žele da se prijave, naknadno će biti obavešteni o četvrtoj audiciji koja će se održati u septembru.

Dušan i Anđela iz Beograda priznaju da očekuju pobedu u rijalitiju jer su se godinama spremali za ovo takmičenje.

- Nemam tremu, ali mi je ovo prvi put da se prijavljujem za bilo koju vrstu takmičenja. Spremio sam dobro raspoloženje, a glas treniram već dugo, jer imam svoju pesmu. Imam u planu da snimim još nekoliko pesama. Definitivno sam ovde došao da pobedim!- priznaje Dušan, a Anđela dodaje da ima malu tremu koja će joj pomoći da da sve od sebe.

Iako se pre ovog rijalitija prijavila za "Prvi glas Srbije", ispadanje je nije obeshrabrilo.

Jovana (25) iz Šapca kaže da se dugo bavi pevanjem, ali da je broj konkurenata pomalo plaši.

- Imam iskustva u pevanju i to je moj život. Žiri ću osvojiti glasom, harizmom, stasom, osmehom i biću apsolutno svoja. Ne očekujem puno, ali se nadam da ću proći - kaže lepa Jovana, koju smo zamolili da nam otpeva deo jedne od pet pesama koje je spremila.

Najstarija kandidatkinja na audiciji Dubravka Trnčić iz Beograda potpuno se zbunila kada smo joj saopštili da nema muzičku pratnju pred žirijem, nego treba da peva "na suvo".

- Jaoj, pa nisam to znala! Ništa, onda ću da improvizujem. Znate šta, ja sam prvo napisala jednu pesmu, a onda sam odlučila da je ne pevam. Ovde sam došla da testiram žiri da li će voleti i starije kandidate ili samo mlađe.

Pored mnogobrojnih anonimnih kandidata, za audiciju se prijavila i Mirna Košanin (29) iz Kraljeva, koja je javnosti poznata po učešću u "Zvezdama Granda". Sa Mirnom je došao drug Nikola, koji je prati na gitari, i ženski prateći vokal.

- Izabrali smo pet zahtevnih kompozicija, od Nine Badrić, "Suncokreta", Tanje Banjanin... Ovde je puno talentovanih, ali očekujem da ću da prođem. Najbitnije je da osoba ima harizmu i bude drugačija od ostalih, to je ono što će je izdvojiti iz mase. Ja mislim da to imam - iskrena je Mirna.

Svi koji žele da se oprobaju u najgledanijem muzičkom rijalitiju, mogu da se prijave i u subotu, 31. avgusta na zvaničnoj Fejsbuk strani "X faktora".

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svsta bash

    30. avgust 2013 | 16:53

    Mislim da je super sto mogu da se prijave i stariji i oni kojima treba druga sansa ali devojka koja vec snima i koja peva u Grandu i popularna je pa nema smisla...Ucestvovala je u vec jednom takmicenju i nije loshe proshla sta sad i ovde reprize neke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA