FARMA 5: Romana, Zorica Marković i Miki Đuričić u rijalitiju, JK ulazi na jedan dan?! (FOTO) (VIDEO)

Divna Karleuša, Katarina Grujić, Ivan Marinković, Slobodan Đurković, Simonida Aćević, Edin Škorić, Mica Trofrtaljka predstavljeni su kao novi farmeri. Kako saznajemo, Jelena Karleuša bi trebalo da bude gost jedno veče ili jedan dan na "Farmi"

  • 22

Dugočekivana peta sezona rijalitija Farma” konačno je krenula sa emitovanjem na televiziji “Pink”. Kao što poznato, u popularnom šou programu takmičiće se (za sada) 27 poznata učesnika, koji će se tokom 120 dana boriti za naklonost publike, a pobednik će osvojiti nagradu od 50.000 evra.

 

Takmičari su uveliko prošli sve testove i bili u karantinu, a ove večeri premestiće i na ranč u Lisovićima, koji je smešten na 2,5 hektara zemljišta.

 

Kao što je i običaj, šou je najavila voditeljka Aleksandra Jeftanović i podsetila da će ovo biti najduža i najinteresantnija "Farma do sada. U međuvremenu, Ognjen Amidžić, koji se nalazi na imanju u Lisoviću, "otvorio" je ovaj rijaliti šou.

 

Prva učesnica koja se predstavila publici jeste bivša zvezda filma "Tesna koža" i voditeljka emisije "Preljubnici" Suzana Perović. Ona je priznala da se nikad nije susretala sa seoskim poslovima, jer je gradsko dete, ali kaže da će se ipak snaći na "Farmi".

 

 

Posle Suzane, predstavljen je pevač Igor Starović. Pevač grupe "Divlji kesten" rekao je voditeljki Aleksandri da ne očekuje pobedu u rijalitiju, a za Telegraf jenaveo da će mu na "Farmi" teško pasti nehigijena i teški uslovi.

 

Glumica i rediteljka Jelena Golubović je naredna takmičarka koja će se boriti za nagradu od 50.000 ljudi. Ona je istakla da na imanju ne bi volela da vidi Jelenu Karleušu, Isidoru Bjelicu i gradonačelnika Beograda Đilasa.

 

 

Sledeći učesnik rijalitija televizije "Pink" je denser Vajs. On je rekao da na "Farmu" ulazi kako bi predstavio samog sebe.

 

Otkačena i luda. Tako je sebe predstavila internet senzacija Simonida Aćević i navela da ulazi na "Farmu" kao pobednica.

 

Ivan Marinković je rekao da u rijaliti ulazi da bi ga publika upoznala na pravi način i  da jedva čeka da počne šou. Bivšu muž Goce Tržan je naveo da ide na pobedu, a za Telegraf je izjavio na u rijalti ne ulazi kako bi rešio pitanje svojih dugova, niti zbog alimentacije. On je naglasio da nije video svoju ćerku pre ulaska na "Farmu", jer mu to Goca Tržan nije dala.

 

 

Prijatelj Ekrema Jevrića Čupo Kalač je sledeći farmer koji se predstavio. Pevač je takođe naglasio da ide na pobedu. Uz Čupu, za glavnu nagradu boriće se dvojac zvezda "Granda" - Aleksandra Džidža Stojković i Slobodan Đurković. Mladi pevači su rekli da očekuju dobro zezanje na "Farmi".

 

 

Prvih devet farmera koji su se predstavili krenuli su put Lisovića.

 

Kako Telegraf saznaje, Suzana Mančić neće ući na "Farmu" zašto što se povredila u stanu.

 

 

Anastasija Buđić, koja će biti deo "Farme 5", istakla je da na "Farmi" želi da skine predrasude koji ljudi imaju o manekenkama. Atraktivna modelsica je rekla da se plaši međuljudskih odnosa i ako pobedi sebe uverena je da može da daleko dogura u rijalitiju. Anastasija se u studiju pojavila u izuzetnom provokativnom izdanju.

 

Svoju sreću okušaće i estdradni umetnik Crni. Pevač narodne muzike kaže da želi prvenstveno da predstavi sebe.

 

Pevačica Nela Bijanić smatra da će joj "Farma" biti jedno veliko iskustvo i da će dati sve od sebe. Kao i Igora Starovića, nju plaši nehigijena na "Farmi", ali kaže da očekuje pobedu. Sličnog mišljenja je i Lepi Mića, koji će takođe biti deo "Farme 5".

 

 

Voditeljka i novinarka Divna Karleuša je istakla da je njen najveći ponos ćerka Jelena Karleuša. Ona je rekla da ide na "Farmu" da se zabavi.

 

Divna je za Telegraf rekla da se ćerka nije protivila njenom ulasku u rijaliti. Inače, iznenađenje bi trebalo da predstalja ulazak Jelene Karleuše. Poznata pevačica bi trebalo da se zadrži na imanju vrlo kratko, jedno veče ili jedan dan.

 

 

Svoje prvo učešće u rijalitiju imaće i Divnina koleginica Miss Svetlana.

 

Mlada manekenka Sara Trajanović je rekla da će snaći na "Farmi", dok je di-džej Marko Vanila rekao da na imanju u Lisoviću želi da nauči naše običaje.

 

 

Povratak na male ekrane imaće i pevačica Mica Trofrtaljka, koja će na "Farmi" pokazati svoju iskrenost. Ona je istakla da joj narod dosta pomogao u karijeri i da će pokaže čvrstu ruku u kući.

 

Ubrzo, i druga grupa farmera je krenula put Lisovića.

 

Boje pevačica na "Farmi" braniće i Romana Panić. Za sebe kaže da je spontana i da je druželjubiva. Romana kaže da ide na pobedu i da "Farma" posle nje neće biti ista. Ona je takođe navela da neće pribegavati alkoholu kako bi opstala na imanju u Lisoviću.

 

 

Na "Farmi" će takođe učestvovati i crnogorski maneken Marko Vukotić, koji je bio u spotu Ane Nikolić i Nikolije Jovanović "Milion dolara". On je mnogobrojnim novinarima rekao da nema devojku i da je otvoren za flert i vezu. Vukotić je odbacio mogućnost seksualnog odnosa na imanju u Lisoviću, pošto ne želi da to posle gledaju njegova majka i sestra. Na kraju, Marko je kazao da mu se sve devojke na "Farmi" dopadaju.

 

Posle Romane i Marke, kao novi farmeri predstavljeni su pop pevačica Zuzi Zu i bivši odbojkaš Edin Škorić. Nekada najbolji bek-vokal bivši Jugoslavije rekla je da bi volela da pobedi.

 

 

Edin Škorić je za Telegraf izjavio da će na "Farmi" biti samo svoj i da će se potruditi da takav i ostane do kraja. Sportista je krož šalu istakao da bi ostao u rijalitiju pet meseci, odnosno do samog kraja. Kao i većini farmera, najteže ćemu pasti loši higijenski uslovi. Pohvalio se i da zna da kuva.

 

Mlada pevačica i glumica Jelena Jovanović rekla je da na "Farmi" očekuje svašta i da bi volela da na njoj bude dosta pozitivnih ljudi. Na imanju na Lisoviću ulazi da bi radila ono što najviše voli - da peva i da se smeje.

 

 

Osim Marka Vukotića, boje manekenka braniće Boris Stamenković. On je rekao da mu učešće na "Farmi" neće teško pasti i da se plaši svađa tamo.

 

Takođe, na "Farmi" će biti i mlada zvezda "Granda" Katarina Grujić. Seksepilna pevačica je rekla da voli da radi i da ima fobija od buba. Užasava se dvoličnih ljudi.

 

I onda iznenađenje. Na "Farmi" ćemo ponovo da gledamo Zoricu Marković, koja je u prošlom serijalu disfalifikovana zbog udaranja Stanije Dobrojević. Novo učešće u rijalitiju imaće i nekadašnji pobednik "Velikog Brata" Miki Đuričić.

 

Zorica Marković je istakla da je Marko Vukotić dobar frajer i da j mlad za nju.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rankovic

    1. septembar 2013 | 21:11

    Pocinje predstava za stoku.

  • Dzo

    1. septembar 2013 | 22:09

    Strasno kakav skup seljacina!

  • sladjana

    1. septembar 2013 | 22:32

    Ovde se nece znati ko koga zbog cega i zasto. I naravno Jeca ce jos vise biti na naslovnicama jer joj je mama Divna tamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA