POKAZALE PRAVO LICE: Srpske zvezde bez šminke! (FOTO)

Seka Aleksić, Ceca, Rada Manojlović, Stanija, Jelena Karleuša i Emina Jahović samo su neke od poznatih cica koje su se usudile da se fotografišu u jutarnjem izdanju

  • 10

Novi trend među poznatim cicama sa domaće scene jesu slike na kojima su bez grama šminke. Prirodni izgled je nešto što se u 21. veku potencira, a Tviter, Fejsbuk i Instagram su puni fotki na kojima poznati poziraju u jutarnjem izdanju. Predstavljamo vam kako izgledaju naše najpoznatije pevačice, starlete i voditeljke kada izađu iz kreveta.

Seka Aleksić je među prvima počela da fura trend prirodnog izgleda, a komentari obožavalaca su uglavnom pozitivni. Aleksićeva se ne libi da postavi sliku od koje mnoge poznate cice zaziru.

Jelena Karleuša često obraduje svoje fanove slikom kod cipelarnika, u kupaćem, kod bazena, sa nastupa, ali i iz kreveta. Na fotografiji se vidi da je Jelena tek ustala, a na licu nema ni gram šminke. Crvena majica je dala malo boje njenom telu, a pevačica izgleda toliko prozirna da su je fanovi jedva prepoznali.

Ipak, mnogo je onih koji su je podržali u ovom smelom postupku.

Pevačica koju javnost gotovo nikad ne može da vidi u prirodnom izdanju jeste Ceca Ražnatović. Uvek tip-top namontirana, sa šminkom na licu, Ceca odaje utisak sređene osobe čak i kada spava. Ipak, jedna slika Cece bez šminke je dospela u javnost, a postavila ju je Ivana Selakov, koja je uhvatila momenat na pripremama za koncert na "Ušću".

Cecini fanovi bili su oduševljeni kako njihova mezimica izgleda kada nema ni gram sredstava za ulepšavanje na licu.

Srpska starleta Stanija koja privlači najviše pažnje gde god da se pojavi u rijalitiju "Farma" i "Survajver", uglavnom je bila bez imalo šminke. Javnost je svakodnevno imala priliku da vidi prirodno izdanje, a komentari su različiti. Dok neki govore da je Stanija bez šminke neprepoznatljiva, drugi je ipak podržavaju.

Kako vam se čini starleta s nesređenom i neisfeniranom kosom, bez nadogradnje, maskare, pudera, rumenila, senke i karmina?

"Zvezda Granda" Milica Pavlović okačila je sliku sa Zakintosa, gde je imala nekoliko nastupa. Očigledno je da je Pavlovićeva u letnjem "fazonu", zelenom kupaćem kostimu i u potpuno prirodnom izdanju. Milica je u intervjuu za Telegraf rekla da voli da bude prirodna, a ovom fotografijom je to i potvrdila.

Fanovi su ovaj potez pevačice dočekali s oduševljenem, a primećuje se da nije velika razlika između Milice pred nastup i bez šminke.

Emina Jahović je zvezda koja se ne libi da prizna koje plastične operacije je uradila na sebi. Nema problem ni sa tim što će je hiljade ljudi videti u prirodnom izdanju, te je vrlo rado okačila sliku na kojoj je u opuštenoj, kućnoj varijanti.

I dok se neke javne ličnosti stide slika na kojima nisu tip-top, pevačica je na Instagram postavila fotografiju na kojoj vidimo kako izgleda ujutru bez traga "ratničkih boja" na licu.

Slika koju su svi dočekali sa oduševljenjem je Rada Manojlović u jutarnjem izdanju. Budući da je pevačica prirodno prelepa, nije joj problem da to pokaže i ostatku sveta. Priznaćete da uopšte ne postoji razlika između namontirane i Rade dok spava.

Takođe, Rada ne krije da je svoj izgled sredila nakon takmičenja u "Zvezdama Granda", te su njeni zubi primetno ravniji i belji.

Sa kojom od poznatih cica biste ostali u krevetu nakon burne noći, a od koje biste pobegli glavom bez obzira?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA