LAS VEGAS: Majli Sajrus pokazala gole grudi, Keša međunožje! (FOTO)

Na "I Heart" festivalu, Majli Sajrus šokirala je svoju majku koja je iz prvih redova gledala kako joj ćerka simulira seks na bini

  • 0
Majli Sajrus

Foto: AP/Tanjug

Pevačice Majli Sajrus i Keša izazvale su skandal tokom "I Heart" festivala u Las Vegasu dok su izvodile numere i vrtele pozadinama pred nosevima svojih najbližih.

 

Naime, Majli po starom običaju nastavlja da šokira publiku, prvo se pojavila u mrežastoj potpuno providnoj haljini ispod koje su se videle grudi, a nakon toga je nasupila u belom korsetu i dubokim gaćicama i opet je simulirala seks, iako je u prvim redovima bila njena porodica.

 

 

Tokom numere "Wrecking Ball", pevačica se rasplakala, a mnogi tvrde da je pesma posvećena upravo bivšem vereniku Lijamu Hemsvortu, koji je raskinuo sa njom zbog sve provokativnijeg ponašanja.

 

Majli je uplakana, na trenutak sišla, pojubila majku i vratila se na binu.

 

 

S druge strane, američka pevačica Keša, poznata po svom razuzdanom ponašanju, dizala je noge tokom numere i tako priuštila publici pogled na njeno međunožje.

 

 

Pogledajte kako se Majli Sajrus rasplakala na bini:

 

 

(A. Č./ Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA