Zvezda filma "Tri metra iznad neba" u gej akciji! (VIDEO)

Prelepi španski glumac Mario Kasas bio je potpuno sablasnut kada mu je na dodeli nagrada prišao gej voditelj i poljubio ga pred milionskim auditorijumom

  • 10

Momak za kojim uzdiše cela planeta Mario Kasas neočekivano se našao u "nebranom grožđu" sa gej voditeljem koji mu je uputio dug poljubac direktno u usta! Naime, lepotan, koji iza sebe ima čitavu armiju obožavateljki, na dodeli Neox Fan nagrada primio je čak tri statue, a voditelj i glumac Anhel Ljaser zdušno mu je čestitao strasnim poljupcem!

 

Španski lepotan sedeo je u prvim redovima sa svojom devojkom i partnerkom u filmovima "Tri metra iznad neba" i "Mula" Marijom Valverde, kada mu je prišao Anhel i poljubio ga pred kamerama i milionskim auditorijumom.

 

 

Kasas je bio u šoku i nevoljno je ustao kako bi pružio užitak Ljaseru, ali je ipak prihvatio igru.

 

Nakon toga ga je odgurnuo i posramljen seo na mesto, dok je cela sala eksplodirala od smeha i aplauza. Ipak, nije sve bilo tako loše za glavnog glumca filmova "Tri metra iznad neba" i "Želim te". Mario je osvojio čak tri statue i to za najbolju ulogu u filmu "Mula" i seriji "Brod" i učešće u "Muli", koja je osvojila nagradu za najlepši film godine.

 

Pogledajte poljubac zgodnog šarmera i voditelja:

 

 

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alo

    30. septembar 2013 | 22:07

    Ljudi bre, fora je u pitanju. Ovaj voditelj je poznat da je derpe i da ljubi svakog ko primi nagradu kao sto vidite na pocetku. Mario je dobio nagradu al nije hteo da se popne da ga ovaj ne bi poljubio. Al ovaj otisao u publiku, a Mario ispostovao da ne ispadne picka

  • Jokica

    30. septembar 2013 | 22:30

    Koji vam je vrag?Momak nije gey,vidi se da nije nameravao da se popne na binu,bas da bi to izbegao.Sto mora odmah svako ko je prezgodan i harizmatican,odmah da bude proglasen za gey-a?!

  • gde je pravda

    30. septembar 2013 | 20:07

    Kuku i on peder odosmo u pm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA