AKCIJA ISPOD JORGANA: Aki naskočio na Saru! (VIDEO)

Zaljubljeni farmeri satima su se ljubili, smejali, mazili i pipkali ispod pokrivača, a u jednom momentu, kada su se strasti rasplamsale, Aki je opkoračio Saru. Njihov zanos je prekinula Zorica Marković

  • 4

Manekenki Sari Trajanović i "Zvezda Granda" Akiju Markoviću izgleda da se osladilo da razmenjuju nežnosti pred kamerama, te su svoje noćne aktivnosti nastavili po odlasku u krevet.

Zaljubljeni farmeri satima su se ljubili, smejali, mazili i pipkali ispod pokrivača, a u jednom momentu, kada su se strasti rasplamsale, Aki je opkoračio Saru. Njihov zanos prekinula je Zorica Marković, koja je ušla u sobu. Pevač joj je u šali rekao da se okrene i da ih ne gleda dok bludniče.

- Neću da se okrenem jer je to bez veze jahanje - odbrusila je Markovićeva, dok je Miki dobacio da su njih dvoje novi Jovana i Danijel, koji su svoju romansu krunisali brakom.

- A njih dvoje što su se verili, neću da komentarišem - odmah je uzvratila Sara pčelaru iz Kupinova.

Đuričić je posle sa Zoricom konstatovao da Ivan Marinković, koji je izjavio da je i dalje zaljubljen u Saru, prolazi pakao jer se mladi par dohvatio naočigled svih farmera i milionskog auditorijuma.

Premotajte na 37. minutu videa:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    3. oktobar 2013 | 11:21

    ispada da je ta sara neka bomba a ima zube tipa mlecne

  • gde je pravda

    3. oktobar 2013 | 11:39

    Malo sa ovim malo sa onim fina neka devojka porodica je sigurno ponosna na nju

  • Vladimir ns

    3. oktobar 2013 | 13:30

    Naskočio konj na kobilu u teranju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA