GAZDA JEZDA UŠAO NA FARMU: Naučiću vas kako se prave velike pare na lak način! (FOTO)

Nekadašnji vlasnik banke "Jugoskandik" Jezdimir Vasiljević pridružio se farmerima na imanju u Lisoviću, a Zorica Marković odmah je prišla i rekla da ga voli

  • 13

Jezdimir Vasiljević, poznatiji kao gazda Jezda, ušao je na "Farmu" i boriće se za nagradu od 50.000 evra.. Jezda je odmah održao govor i saopštio farmerima da želi da budu porodica, te da će ih naučiti kako da na lak način dođu do velikih para.

Hoću da vas učim kako se prave velike pare na lak način. Treba biti jako uporan i nikada se ne predati. Nemam nameru da stanem i da se penzionišem, volim društvo i šalu. Želeo bih da funkcionišemo kao jedna familija, harmonično. Kritike i zamerke su dobrodošle, a ja ću se potruditi da vam ispričam dosta toga iz mog bogatog iskustva - saopštio je Jezdimir.

Zorica Marković odmah je pritrčala i saopštila mu da ga jako voli i pitala ga ima li trenutno ženu, na šta je Vasiljević dao negativan odgovor. Farmerka mu je odmah rekla da sedne na "čelo ekipe", a on je prokomentarisao da je kao pravi mafijaš.

- Pa da, na čelo, kao i svi mafijaši- rekao je i izazvao smeh prisutnih.

Kada sam otvorio banku, mnogi su se smejali, a posle su mnogi plakali - rekao je novi farmer i dao odgovor na prećutno pitanje mnogih ukućana, zašto je uopšte ušao na imanje.

- Pitali su me šta ću na imanju, a ja sam rekao da ne volim monotoniju- završio je svoje izlaganje i počeo da im priča svoju biografiju.

Jezdimir Vasiljević je 20. februara osuđen na pet godina zatvora zbog toga što je zloupotrebom službenog položaja i prevarom sa saradnicima oštetio štediše “Jugoskandika” za više desetina miliona maraka, početkom devedesetih godina. Tada mu je ujedno presudom i ukinut pritvor jer je u  njemu proveo četiri i po godine.

Budući da će morati da muze krave, ali i čisti WC, kuva ručak, seče drva i obavlja još mnogo seoskih poslova, uskoro ćemo videti kako će se snaći u toj ulozi.

Kako će ga prihvatiti ostali ukućani i da li je on novi drug glavne svađalice Jelene Golubović, ili će držati stranu gotovo svih ostalih farmera, videćemo u narednom periodu. 

Podsetimo, ove nedelje gazdarica je Divna Karleuša i zadruga je već podelila nekoliko kazni, budući da farmeri nisu poštovali pravila života na imanju. Golubovićeva je polila Čupu vrelom kafom po licu, te je poslata u izolaciju, ali su se ubrzo pomirili u krevetu, strasno se ljubeći.

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    3. oktobar 2013 | 22:38

    Sada i kriminalci ulaze na Farmu. Prokleta si zemljo Srbijo!

  • Hawk

    3. oktobar 2013 | 23:19

    Bravo ubacili ste taj OLOS koj je ojadio toliko porodica u Srbiji,mesto mu je u zatvoru SRAMOTA

  • Nema nade!

    3. oktobar 2013 | 23:30

    Bog ce vam suditi prokletnici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA