GAZDA JEZDA FARMERIMA: Bio sam u vezi s Vendi i Anči Dabetić! (FOTO)

Jezdimir Vasiljević je pre pola sata ušao na "Farmu" i odmah je ukućanima otkrio zanimljive detalje iz privatnog života

  • 6

Kontroverzni biznismen Jezdimir Vasiljević ušao je na imanje u Lisoviću i odmah ispričao ukućanima najzanimljivije detalje iz privatnog života. Gazda Jezda je otkrio da je bio u ljubavnoj vezi sa dve pevačice, Vendi i Andrijanom Anči Dabetić.

Nakon toga, Jezda se upoznao sa svim farmerima, a primetilo se da se najviše svideo Zorici Marković, koja ga je odmah pitala ima li ženu, budući da ima šestoro dece. Vasiljević je rekao da nema, a Zorica se samo nasmejala i rekla da ga voli.

Izgleda da je Jezdimir slab na pevačice, budući da se odmah latio otkrivanja detalja iz privatnog života. Vendi i Anči Dabetić deo su njegove prošlosti, a da li ima šanse za Zoricu Marković, videće se u narednih nekoliko dana.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boris

    3. oktobar 2013 | 23:44

    koja smo mi sirotinja, Bože pomozi

  • Dule

    3. oktobar 2013 | 22:51

    Cjeli zivot sanjam kako odlazim starim parobrodom,koi vozi solo skitnice na zapad i nosim jednu davnu nikad prezaljenju ljubav i par mamuza od zlata......

  • Misko

    4. oktobar 2013 | 06:43

    Sram te bilo Mitrovicu, onaj sto je opljackao Amerikance lezi u zatvoru..i treba da nas okupiraju,a Albanci ne trba samo Kosovo da na uzmu nego i nas..zbog ovakvih kao sto je Mitrovic i Vasljievic..sram te bilo..stojim iza svih svijojih reci..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA