Sara se rasplakala zbog Akijevog odlaska! (VIDEO)

"Ne želim da odeš... Zašto ideš? Zašto nisi ostao?! Ja ne mogu bez tebe...", jecala je manekenka, dok ju je pevač čvrsto grlio pokušavajući da je uteši rečima da će je čekati

  • 5

Andrija Marković Aki sinoć je napustio imanje jer nije ispunio zadatak koji mu je dodelila zadruga, a njegova rijaliti devojka Sara Trajanović nije mogla da se suzdrži, pa je tim povodom briznula u plač.

 

Manekenka je, u neverici što pevač napušta imanje iznenada, otišla u ostavu  gde je počela da jeca u suzama, dok je Aki ubrzo pošao za njom kako bi je utešio.

 

- Ne želim da odeš... Zašto ideš? Zašto nisi ostao?! Ja ne mogu bez tebe... - glasom isprekidanim od plakanja rekla je manekena, dok ju je pevač čvrsto grlio i brisao joj suze, uz reči da će je čekati da izađe.

 

 

Sara je najpre na imanju otpočela romansu sa bivšim suprugom Goce Tržan Ivanom Marinkovićem, koja nije dugo trajala jer je na imanje ušao Aki, koji je, po svemu sudeći, Trajanovićevoj pomutio pamet. Ivan je besneo, dok se zaljubljeni par valjao po krevetu, ljubakao i prepipavao pod pokrivačem.

 

Odmah po Akijevom izlasku, publika u studiju je počela da tipuje koliko dana će trebati Sari da zaboravi Andriju i utehu potraži u Marinkoviću, koji je sa osmehom ispratio mnogo mlađeg rivala.

 

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gde je pravda

    7. oktobar 2013 | 11:02

    Sta place ima ivana !!!

  • Bosnjak

    7. oktobar 2013 | 21:58

    Da nije smijesno bilo bi ludo.Naravno ovo je smisljeno od strane produkcije ''farme'' dakle izmisljena ljubav kao i ove krokodilske suze .Ko se upecao upecao se .Ili u prevodu nagazna za Ivana a mozda i porudzbina od Trzanove.Bilo kako bilo ''sarena laza''!

  • xoxo

    7. oktobar 2013 | 22:03

    Pukla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA