Telegraf- Jetset

DEVOJKA ORO: Svi misle da sam glupa, ali nasmejala sam ceo Balkan! (FOTO) (VIDEO)

Čim sam shvatila koliko sam se proslavila, zakazala sam korekciju silikonskih implanta u grudima

Dok pola Srbije ne može da se načudi nebuloznim odgovorima Milice Živanović u emisiji “VIP 24″ na telviziji “Hepi“, druga polovina ubeđena je i kune se da je sve namešteno i dogovor produkcije, jer, tvrde – nemoguće je toliko neznanje!

Devojka iz Jagodine, koja živi u Beogradu i koja je za Telegraf otkrila da se povlači iz javnosti, šokirana time što je tema broj jedan u Srbiji i apsolutni hit na društvenim mrežama, ali brzo je sve što joj se dogodilo prihvatila kao – normalno!

- Ispalo je slatko i smešno – rekla je Milica Živanović ekipi “Hepi televizije”, koja je juče posetila u njenom stanu u Beogradu u kojem živi sa cimerkom.

 Pogledajte video koji je proslavio devojku Oro:

Još se navikavam na ovoliku medijsku pažnju, ali mogu da kažem – cilj je postignut! Postala sam poznata! I ja sam svima pokazala kako se to postaje – kaže Oro devojka.

Čim je postala svesna da će se novinari utrkivati oko nje, oro je isključila mobilni i brže bolje zakazala korekciju silikonskih implanta u grudima, jer, kaže, šou biznis očekuje besprekoran izgled, te se i ona sprema za estradu, gde želi da se okuša kao pevačica.

- Porodici ne smetaju negativni komentari, oni me poznaju – puna je samopouzdanja Mimi Oro.

Foto: Facebook/ Milica Mimi Živanovic

Foto: Facebook/ Milica Mimi Živanovic

- Nisam očekivala da će “oro” izazvati ovoliku pažnju, ali, kad već jeste, prihvatiću to kao svoj brend. Planiram da se posvetim malo više proučavanju ugroženih vrsta ptica, kao što je – oro.

Milica priča o starletama:

Mimi obećava, da će brzo potražiti neki turistički aranžman i otputuje da vidi Njujork.  Na pitanja, kako to da nije znala odgovore na neka osnovna pitanja, Milica Živanović je ekipi sa “Hepi” televizije odgovorila:

- Ne vidim ništa loše u tome. Ispalo je slatko i smešno. Imala sam tremu od kamera, bila sam zbunjena, a oni su me na prepad ispitivali o nekim stvarima o kojima nisam razmišljala u tom trenutku. Možda misle da sam glupa, ali sam uspela da nasmejem ceo Balkan – kaže Milica.

Podsetimo, Milica je pokazala (ne)poznavanje opšte kulture, a nakon toga je imala još nekoliko zanimljivih “bisera”.

(A. Č.)

Najnoviji komentari

 • slucajni prolaznik

  Gdje ih samo nadjoste? Mislim da bi se trebale drugačije zvati. “NAJGLUPLJA DJEVOJKA” pa neka se takmiče, vidim ima ih…

 • NOCNA MORA

  Ovakvo cudo od devojke jos nisam videla,sramota za Jagodinu…Nego da bi bila stvarno lepa morace da se podvrgne boljim plasticnim hirurzima,popravi usta i grudi,malo skine salo sa stomaka jer ocito je lenja kao slon …tako da na ovoj slici malo prikriva rukom masnoce talozene lenjim zivotom i losom ishranom…. ssss pa ZASTO TE MAJKA I OTAC NISU SPRECILI DA SE BLAMIRAS?Gde joj je taj fakultet da je nauci malo osnovnim gradivom? Pa stvarno ljudi koliko kosta po predmetu da polozim i ja…(mislim na cenu novcanu posto neznam kakvom je ona platila…) Strasno strasno kao u pesmici ,, Bio jednom jedan lav” u nasem slucaju ORO dok ga Brana jednog dana nije gumom izbrisao…..hahahaha

 • Aleks

  Obicna Sponzorusa drolja grozna je fujjjjj……

 • JeNS

  Da da upravo tako kao i sto je karleusi iscenirano falsiranje :D …Kad god koja komadina budale odvali nesto posle se vadi pa to je znate namerno ili namesteno mi je …A da vam se mozda i mi nismo u gace usrali ???

 • Nostradamus

  Svi misle da si glupa, i to nije tacno, ti si MNOGO glupa…

Pogledajte Sve komentare