Polugola srpska glumica imitira Lejdi Gagu! (VIDEO)

Tamara Dragičević oduševila je publiku rijalitija "Tvoje lice zvuči poznato" kada se pojavila u donjem vešu i pokazala svoje zategnuto telo

  • 2

Mlada glumica Tamara Dragičević imitirala je svetski poznatu pevačicu Lejdi Gagu u rijalitiju "Tvoje lice zvuči poznato" i tom prilikom osvojila nagradu od 1.000 evra, koju je dala u humanitarne svrhe. Tamara se skinula u donji veš boje kože sa školjkama i provokativno đuskala uz Gaginu novu pesmu.

Izuzetno zahtevnom koreografijom, sa dvanaest plesača na sceni i sjajnom transformacijom, ostavila je prisutne bez daha. Gledaoci su uživali u savršenom telu glumice, koja je pokazala da je veoma zategnuta i u odličnoj formi.

Trbušnjaci i zategnute noge bili su u prvom planu, a Dragičevićeva je izjavila da je nije sramota skidanja na sceni.

- Nije mi uošte bilo neprijatno pošto je to bio nastup koji je u originalu preslikan i nijednog trenutka nisam mislila na to što sam u vešu. Pa i na moru sam u kupaćem iz dva dela. Skidanje je za mene nešto mnogo više od nastupa u emisiji - rekla je glumica za "24 sata".

Budući da je sve vreme đuskala bez prestanka, Tamara je dobila najbolje komentare od žirija, a prvo mesto bilo joj je zagarantovano. Lepa glumica je pobedila i 1.000 je donirala udruženju "Zvočnica", "Institutu za majku i dete" i Udruženju roditelja dece sa malignim bolestima.

Pored Tamare, simpatije publike pridobio je i pevač i baletan Aleksa Jelić, koji je fantastično odglumio Cecu Ražnatović. Tamarin nastup možete pogledati OVDE.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA