Igoru Staroviću Edin nagnječio rebra pri reanimaciji!

"Analizama nije ustanovljen poseban uzrok zbog čega je došlo do tegoba, a jedini negativan nalaz su bila nagnječena rebra nakon ukazane prve pomoći Edina Škorić", rekli su iz Urgentnog

  • 9

Prema najnovijim informacijama, farmer Igor Starović, nakon današnjeg epileptičnog napada, oseća se dobro i tokom večeri će biti otpušten iz bolnice na kućno lečenje jer je pevaču Edin nagnječio rebra pri pokušaju reanimacije!

Staroviću je danas iznenada pozilio, te je Edin pokušao da mu pruži prvu pomoć, i tom prilikom ga povredio. Igora su potom hitno prebacili u Urgentni centar, gde je tokom popodneva bio na ispitivanju.

- Analizama nije ustanovljen poseban uzrok zbog čega je došlo do tegoba, a jedini negativan nalaz su bila nagnječena rebra nakon ukazane prve pomoći Edina Škorića - rečeno je iz Urgentnog.

Igor je izrazio želju da se odmah vrati na Farmu, ali Zadruga je odlučila da ga najpre pošalje na kućno lečenje kako bi sanirao zadobijenu povredu, dok iz produkcije navode da će se pevač verovatno brzo vratiti u rijaliti.

Iako doktori nisu našli valjan razlog za njegov epilepični napad, farmeri su tokom dana pričali da je to verovatno zbog njegove konstantne nervoze, nespavanja, ali i loše ishrane na imanju.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • filipp

    18. oktobar 2013 | 21:05

    Edin junak dana! Svaka mu čast što je reagovao sabrano i pokušao da spase život čoveku! Verujem da je dobar čovek,

  • Прва Помоћ

    18. oktobar 2013 | 21:53

    Скоро сам ишао на курс прве помоћи који ми је био потребан да бих положио за Б категорију,тако да знам шта причам. У већини случајева се приликом реанимације ломе ребра !!! Тако да је то нешто најнормалније што се догодило услед реанимације и момку свака част ...

  • Lanna

    18. oktobar 2013 | 21:32

    verujem da se igor nije naljutio već je zahvalan što je edin priskočio u pomoć.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA