SPEKTAKL U ARENI: Aco Pejović oduševio punu dvoranu, Ceca đuskala uz hitove! (FOTO)

Trosatni koncert obeležio je Acin najlepši dan u životu, a pored najvećih hitova, odlične scenografije, ozvučenja i prskalica, nastup je obeležio i rekordan broj poznatih ličnosti

  • 11

KONCERT ZA PAMĆENJE! Jedan od najboljih srpskih pevača, Aco Pejović održao je trosatni spektakl u "Kombank areni" i tom prilikom mu je veliki broj poznatih pružio podršku, Ceca, Marija Šerifović, Vesna Dedić, Zvezdan Terzić, Nenad Borovčanin, Predrag Danilović i drugi. Zorica Brunclik, Tozovac i Bora Đorđević bili su gosti, a sve vreme je vladala neverovatna atmosfera.

Koncert je počeo sa pola sata zakašnjenja, a Aco ga je otvorio novom pesmom "Oko mene sve". Scenografija i ozvučenje bilo je na svetskom nivou... Pejović je publiku kratko pozdravio i nastavio sa "Nijedna nije kao ti"... U prvim redovima đuskali su Saša Kapor i Nikolina Kovač, a Petar Mitić se slikao sa obožavateljkama.

Ceca je odmah ušla u svoju ložu i nije davala nikakve izjave novinarima, kojima je samo ta loža bila zabranjena za slikanje.

Od samog početka, publika je bila u transu, a prepuna Arena pevala je kao jedan najveće Acine hitove.

"Ne zovite je" svi poznati pevaju u glas, a Marija Šerifović se zabavlja sa svojim društvom. Kada je zapevao pesmu "Jelena", publika je bila u delirijumu. Ženski rod je sve vreme skakao i pevao, a jedna devojka se onesvestila od prevelikog uzbuđenja.

Aca je izveo obožavateljku na binu i sa njom otpevao "Litar krvi". Malo je reći da je devojka bila oduševljena...

Prvi gost na koncertu bio je Tozovac, koga je publika pozdravila vriskom. "Jesen u mom sokaku" je prva na repertoaru, a sledeću pesmu najavio je rečima:

- Počeo sam da se oblizujem kao Miroslav Ilić, ali ovde ima toliko mladosti i lepote. Evo, vidim jednu stariju tinejdžerku koja će mi pomoći da otpevam sledeću pesmu- rekao je pevač i zapevao "Ovamo cigani", specijalno za Acu.

Nakon toga, Pejović je zajedno sa maestralnim Acom Sofronijevićem, za stolom, uz kafanski ambijent, otpevao čuvenu pesmu Tome Zdravkovića "Svirajte noćas samo za nju". U publici su se videle suze.

Kako bi razmrdao obožavatelje, pevač je najavio sve popularnije "Ministarke" sa kojima je nedavno snimio duet. Tri devojke izašle su oskudno odevene i zapevale novi hit "Alkohola poplava". Devojke su zapalile muški deo publike, pa se Aco našalio kako one u parlamentu primaju stranke samo preko dana.

Zorica Brunclik i Kemiš su bili sledeći gosti, a pevačica sa pink kosom je otpevala tri pesme, među kojima "Avlije, avlije" i "A tebe nema". Kemiša je, budući da mu je bio rođendan, poljubila, kao i Aca.

I Bora Đorđević je pružio podršku Aci, koji ga je najavio kao pevača koji je neposredno uticao na njegovu karijeru. Publika je potom uživala u pesmama kao "Čeka me taksi" i "Neverna", a Aco je bisom završio koncert i zahvalio se publici što mu je priuštila veliku podršku, rekavši da je ovo bio najbolji dan u njegovom životu.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA