URNEBESNO: Marčelo prepričava kako je došlo do tuče na Sajmu knjiga! (VIDEO)

Talentovani pisac, revoltiran neprimerenim ponašanjem izlagača koji su se potukli na Sajmu knjiga, ispričao je šta se zapravo dogodilo u Hali 4 i svoju priču potkrepio video-snimcima sa lica mesta

  • 12

Hip-hop izvođač iz Paraćina Marčelo na svom video-blogu na interesantan način ispričao je šta se zapravo dogodilo na Beogradskom sajmu knjiga kada su se potukla dva izlagača, zbog čijeg sukoba je intervenisala i policija.

Budući da je i sam izlagao svoja dela na Sajmu, zadesio se baš u trenutku kada su se dva autora posvađala i sve to zabeležio kamerom. Naime, oni su svoje knjige promovisali istovremeno preko razglasa, na razdaljini od samo nekoliko metara, te je bilo nemoguće za posetioce da prate o čemu autori pričaju. Budući da nisu mogli da nadjačaju jedan drugoga, izlagači su se obračunali verbalno i fizički, zbog čega se u ovaj slučaj umešala i policija.

Marčelo je u svom prvom video-blogu izneo utiske i mišljenje o ovom sramotnom događaju, a svako ko je bar jednom slušao ovog talentovanog pisca, neće propustiti da čuje i ovu poučnu priču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    4. novembar 2013 | 02:16

    Zelim pobeci iz ove zemlje... Sve je receno na zalost svih nas koji smo daleko od domovine... Eh Srbijo, Srbijo

  • lai

    4. novembar 2013 | 08:34

    Nije URNEBESNO nego TUŽNO i ŽALOSNO!!

  • ana

    4. novembar 2013 | 01:48

    neka neko ispita koji je taj Srbomrzac. Videlo se da je namerno da smeta i provocira uzeo mikrofon. Dajte ime i nacionalnost. Smeta srpstvo vazda u Srbiji. Dajte jedno drvo al neka je srpsko. Malio idi na sajam u Zagreb i sarajevo pa se kamo q

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA