TRANSSEKSUALAC U X FACTORU: Kristina: Pevaš kao ukrajinska veštica (FOTO) (VIDEO)

U drugoj epizodi popularnog pevačkog takmičenja, koja je na programu večeras u 21.15 na TV "Pink", na sceni je pevao muškarac iz Makedonije, našminkan i odeven kao žena

  • 8

Posle neverovatnog uspeha prve epizode "X Faktora" očekuje nas veoma zanimljiv i uzbudljiv nastavak! U drugoj epizodi je na scenu izašao muškarac iz Makedonije, našminkan i odeven kao žena! Kada je zapevao ženskim vokalom, sudije "X Faktora" našle su se u čudu, ali to ih ipak nije omelo da budu objektivni i daju svoje iskrene komentare na pevanje.

Pop zvezda Emina Jahović se prvi put u javnosti rasplakala, dok je Kristina ostala brutalno iskrena ne štedevši reči, pa je jednoj takmičarki bez dlake na jeziku rekla šta misli: "Zvučalo je kao da peva ukrajinska veštica!".

Međutim, u drugoj epizodi Kristinu je neko ipak uspeo da oduševi: "Meni su suze na oči krenule, ne zato što je tužno već zato što sam u istoj sobi sa svetskim talentom!" - rekla je Kovač.

U ovoj epizodi prvi put ćemo čuti kako takmičar peva pesmu Željka Joksimovića, a videćemo i kome je Kiki rekao: "Toliko ste mi prirasli za srce, da ste moji favoriti!". Muški takmičari ni ovoga puta nisu ostali imuni na Eminu, te je na njene reči da je vrlo šarmantan, takmičar odgovorio: "Simpatije su obostrane!"

Druga epizoda je na programu u utorak u 21.15 na TV "Pink", a nakon "X faktora" gledaoci će uživati u još jednoj emisiji koja prati ovaj veliki svetski šou "X star". Voditeljka ove emisije biće Una Senić, a prvi gost Nenad Čanak.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belgium

    5. novembar 2013 | 09:56

    Ovi makedonci nam salju transvestite kao dobar dan..

  • Marina Krsmanović

    5. novembar 2013 | 09:44

    Kako nam poturaju pod nos tu bolestinu pa to je neverovatno..U svakoj emisiji,seriji ili bilo cemu mora da bude neki gej ili travestit ili lezbejka...fuj strasno...hvala Bogu sakrila sam taj program necu da se trujem...

  • Siknik

    10. novembar 2013 | 16:45

    Aj barem da je lijep pa da bude neka treba ;) ovako samo jos veci debil

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA