HIT: Boris Milivojević kao Ivica Dačić! (FOTO)

Poznati glumac će ove subote u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" imitirati srpskog premijera i pevati numeru "Miljacka" Halida Bešlića

  • 3

 

Svake subote u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato" gledaoci od takmičara očekuju da daju sve od sebe, a jedan od onih čiji se nastupi uvek prepričavaju, bez obzira da li je pobednik epizode ili ne, jeste Boris Milivojević.

 

Sigurni smo da će tako biti i posle pete epizode, jer je čuveni glumac dobio zadatak da peva "Miljacku" Halida Bešlića i on će to i uraditi, ali kao Ivica Dačić.

 

Poznato je da je predsednik srpske vlade veliki ljubitelj ovog hita, da ga je izvodio u Sarajevu i Briselu i da su se jedno vreme mediji više bavili Dačićevim muzičkim nastupima, nego njegovom politikom. I baš zato se došlo na ideju da Boris otpeva Ivičinu verziju "Miljacke".

 

 

Što se tiče fizičkog izgleda, glumac i premijer su vrlo slični, pa tu nije bilo potrebe za dodavanjem kilograma, ali je maska na licu glavni adut.

 

Već na pola stavljanja maske bilo je očigledno da će Milivojević neverovatno ličiti na Dačića, kolega iz šoua Željko Šašić je bio oduševljen, a pošto je Milivojević i za vreme šminkanja imitirao predsednika Vlade, takav njegov pristup zadatku nasmejao je sve do suza.

 

 

Specijalni gost šoua Halid Bešlić takođe je bio zadovoljan ovom idejom i sa Borisom, napola maskiranim u Dačića, pa se dogovarao o interpretaciji i davao mu savete.

 

Kako će zvučati "Miljacka" u izvođenju popularnog srpskog glumca, videćete u subotu 9. novembra na TV "Prva".

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    7. novembar 2013 | 18:23

    Stvarno su genijalci sa ovi transformacijama.svaka cast!

  • Ana na na na na

    7. novembar 2013 | 21:19

    Vrh izgleda! :-) ali nisu trebali objaviti, da bi iznenadjenje bilo potpuno.... :-)

  • русија

    9. novembar 2013 | 06:07

    свињска глава

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA