MUKA: Filip prodaje slike s tetoviranja Stanijinog imena?!

"Ukoliko ste zainteresovani za fotografiju nove tetovaže Filipa Panajotovića, pošaljite konkretnu ponudu i telefon", stoji u mejlu koji je poslat našoj redakciji i potpisan sa "Filip Panajotović"

  • 8

SVE ZA SLAVU! Izgleda da je Filip Panajotović (ili neko ko se predstavlja kao on) odlučio da unovči činjenicu da ga svi znaju kao Stanijinog dečka, pa je Telegrafu ponudio na prodaju "ekskluzivne" fotografije sa tetoviranja starletinog imena!

U mejlu koji je stigao u našu redakciju, precizno se navodi da je maneken istetovirao ime svoje devojke na unutrašnjoj strani desne ruke, a ako smo zainteresovani, da mu pošaljemo konkretnu ponudu.

Iako je ideja bila da se sakrije identitet osobe koja je poslala poruku, verovatno da bi se dobilo na dramatičnosti, Panajotović (ili "Panajotović") je zaboravio da sakrije ime pošiljaoca, pa uz novootvorenu adresu na Gmailu, stoji upravo to: Filip Panajotović!

Naravno, čak i da je neko u Filipovo ime rešio da otvori mejl na njegovo ime i proda novinarima ove fotografije, postavlja se pitanje ko je to mogao da učini. Logika je prosta, jer osim tatu majstora i Filipa, teško da je neko treći mogao da napravi ove slike i da ih bez njegovog znanja i dozvole u njegovo ime ponudi medijima.

Printskrin: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA