Udaje se Goca Tržan!

"Rašina prosidba je za nju došla kao iznenađenje, ali je ipak oduševljeno pristala da se uda za njega. Datum venčanja još nisu utvrdili, ali je izvesno da će to biti tokom sledeće godine", rekao je izvor blizak paru

  • 7

Četrnaest godina mlađi dečko Goce Tržan, bubnjar Raša Novaković, nakon dve godine blistave veze zaprosio je pevačicu pre dve nedelje, koja je, iako iznenađena njegovim gestom, pristala da sa njim provede ostatak života.

Raša i Goca su godinama u skladnoj romantičnoj vezi, a zajedno su planirali i bebu, te je ovaj gest bubnjara potpuno očekivan, a kako saznaje "Blic", datum venčanja još uvek nisu potvrdili.

- Oni i inače žive kao da su u braku, a Goca ne smatra da papir išta menja, te nije ni videla da postoji potreba da ozvaniče vezu. Zbog svega toga njegova prosidba je za nju došla kao iznenađenje, ali je ipak oduševljeno pristala da se uda za njega. Datum venčanja još nisu utvrdili, ali je izvesno da će to biti tokom sledeće godine - rekao izvor blizak paru, dok pevačica nije želela da komentariše ovu informaciju, ali ni da je demantuje.

Ovo će biti drugi brak Tržanove, budući da se pre dve godine razvela od Ivana Marinkovića, sa kojim je bila u braku od 2007. godine i sa koijm ima ćerku Lenu.

(Telegraf.rs / Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lily

    14. novembar 2013 | 23:35

    Kako je došla iz Surviver-a ponaša se kao neka klinka! Pre mi se više sviđala! A sada mi ide na živce! Još što se uz svaku pesmu bacaka xaxa izludjuje me njena pojava!

  • Marko

    14. novembar 2013 | 22:48

    E ako ste nam to rekli, bas bitna vest?

  • Su

    14. novembar 2013 | 23:15

    Pljuje ovog Ivana,a na kraju ce se ipak videti njeno pravo lice! Videce se ko je ko! Na kraju ce i Rasa da bude jos gori od Ivana! A ona fina i postena...fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA