Goga Sekulić se vratila u stan, svekrva pobegla i pokupila sve stvari!

"Zorica je pobegla i ostavila ključ. A iznela je sve stvari, u stanu nema apsolutno ništa. Sada ću krivično da je gonim i idem pravo u policiju da prijavim šta mi je sve ukrala", rekla je pevačica, koja je ovom prilikom promenila bravu na stanu

  • 15

Goga Sekulić se danas u toku dana, nakon odluke suda, u pratnji policije vratila u stan gde je živela sa pokojnim suprugom Igorom Ramovićem, a iz koga ju je nasilno iselila njena svekrva Zorica Terzin. Pevačicu je, ipak, dočekalo neprijatno iznenađenje - u svom domu nije zatekla nameštaj, kao ni umetničke slike koje je navodno ostavila.

U sudskom procesu okončanom prošlog meseca donešena je mera da pevačica ima pravo da koristi stan u kojem je živela sa pokojnim suprugom, a u koji se, nakon njegove smrti, uselila njena svekrva.

Kako Terzinova nije pristala da je pusti da se vrati u njen stan u Sarajevskoj, Goga je danas u pratnji familije, sudskih izvršitelja, svojih advokata i policije došla u Sarejevsku ulicu gde joj je vrata od stana otvorio muškarac blizak Terzinovoj.

- Zorica je pobegla i ostavila ključ. A iznela je sve stvari, u stanu nema apsolutno ništa. Sada ću krivično da je gonim i idem pravo u policiju da prijavim šta mi je sve ukrala - rekla je Goga po izlasku iz stana u kome se zadržala petnaestak minuta.

Za to vreme promenjena je brava na stanu, posle čega je pevačica napustila zgradu, dok je u stanu ostao predstavnik porodice Sekulićkinog bivšeg supruga, koji nije želeo da komentariše slučaj.

(Telegraf.ra/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan milenkovic

    15. novembar 2013 | 18:45

    E bas nas zabole, kao to je vest. Koja je to Goga, sta, gde, kako?!?!?!? Klasicna glupost!

  • GoranM

    15. novembar 2013 | 19:38

    Koju zavrzlamu je napravio čovek zbog toga što se oženio sa Gogom. Pa kako mu taj njegov otac, koji poznaje najjače vidovnjake u zemlji, nije rekao šta će se dogoditi?

  • marko tlgrf

    15. novembar 2013 | 21:12

    Kakva lesinarka...dosla je po posmrtni plen...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA