SUD ODLUČIO: Goga dobija ključeve od stana! (FOTO)

Majka Igora Ramovića u naredna 24 časa mora da da ključeve od stana pevačici ili da u istom roku vrati staru bravu

  • 6

Budući da je pevačicu Gogu Sekulić svekrva Zorica Terzin nedavno izbacila iz stana, tako što je promenila bravu, Goga je pomoć morala da potraži na sudu. Nadležni organi doneli su odluku da Gogina svekrva i majka njenog pokojnog supruga Igora Ramovića pevačici mora da da ključeve od nove brave u roku od 24 časa ili da u istom roku vrati staru bravu.

Pevačica je u medijima ispričala kako Igorovi roditelji nisu bili uz njega kada je trebalo, i time izazvala bes svekra i svekrve, te su je oni izbacili iz stana.

Pevačica je na svom Fejsbuk profilu potvrdila da je istina da ju je svekrva izbacila iz stana i rekla da se veoma stidi zbog toga.

Naime, kada je Goga otišla u stan u kome je živela sa Ramovićem da uzme svoje stvari, naletela je na zaključana vrata, iza kojih je u tišini sedela njena svekrva Zorica bez namere da otvori.

Pevačica je najpre lupala i molila da joj otvori, a zatim je pozvala nadležne organe kako bi ušla u stan. Nakon što je Igorova majka odbijala da popusti, Goga ju je tužila, te je sud doneo odluku u korist pevačice.

Goga je poručila da se nikada ne povlači, te da će u miru nastaviti da žali za suprugom Igorom Ramovićem.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hurem Sultana

    11. oktobar 2013 | 13:04

    E baš mi je milo! :-)

  • Maxima

    11. oktobar 2013 | 14:27

    Ovo je privremena mera, nije konacna odluka. Verovatno je ustanovljena zato sto postoji realna opasnost da ce se nepokretnost otudjiti. Uspostavlja se privremeno, dok se ne okonca postupak.

  • zoran visic

    11. oktobar 2013 | 16:38

    Prvi sam rekao, nije badava plakala... Neka se je i ona skucila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA