CECINA ĆERKA: Mrzim ljubazne mladiće koji ne smeju da pokažu emocije!

- Ne volim kada je dečko sav fin i sladak prema tebi preko poruka, a kad treba to da pokaže pred drugima, glupo mu je i ispod časti - napisala je Anastasija Ražnatović na svom Fejsbuk profilu

  • 15

ŠTA ĆE MAMA REĆI? Anastasija Ražnatović, ćerka Cece Ražnatović, na svom Fejsbuk profilu je objasnila kakve mladiće voli i, kako kaže, njoj je najvažnije da dečko bude emotivan i da se ne plaši da svoju naklonost prema njoj pokaže pred svima.

- Apsolutno mrzim kada je dečko sav ljubazan i sladak prema tebi preko poruka, a kad treba to da pokaže pred drugima, glupo mu je i ispod časti... Svaka čast onima koji svojim devojkama pred svima pokazuju emocije i boli ih uvo što su im drugovi tu ili bilo ko drugi. Respect! - napisala je Anastasija.

Da podsetimo, Cecina ćerka je pre nekoliko dana bila u centru pažnje kada je preko Fejsbuka isprozivala Jelenu Karleušu i šalila se na njen račun.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • France

    18. novembar 2013 | 10:43

    Molim te dete skoncentrisi se na knjigu,kakvi mladici molim te lepo, i sta ti tu imas da volis i ne volis u tim godinama, lepa si i sve to stoji ali strpi se malo inace ces zavrsiti kao i majka ti sa nekim krimosom koji ce da te sisa na celavo samo jer mu nije dan .molim se skoncentrisi se pa opet pisi po fb!

  • Hepi

    18. novembar 2013 | 10:57

    ...rece dete od 16 godina.

  • nickey

    18. novembar 2013 | 10:59

    KOGA BRIGAA STA TI MRZIS?!?!?!?!?!!??!!?!?!?!?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA