GOVOR MRŽNJE: Mića izbačen sa Farme zbog vređanja muslimana! (FOTO)

Pevač je u sinoćnoj svađi rekao Jeleni Golubović da spava sa Turcima, zbog čega je produkcija odlučila da ga diskvalifikuje

  • 67

Produkcija rijalitija "Farma" odlučila je da izbaci Lepog Miću sa imanja jer je prekršio pravilo kojim se strogo zabranjuje svako vređanje po nacionalnoj i verskoj osnovi. Mića se tokom jučerašnjeg dana svađao sa Jelenom Golubović i rekao joj da spava sa Turcima, te su gledaoci "zatrpali" oficijalnu grupu Televizije "Pink" na Fejsbuku sa zahtevom da se Mićine reči kazne diskvalifikacijom.

Mića je danas, oko 16 časova diskfalifikovan iz rijalitija. Pevač je rekao Jeleni da spava sa Turcima, što je izazvalo mnogo negativnih komentara gledalaca koji su tražili da Mića bude izbačen po hitnom postupku.

- Farmeri, u toku prethodne noći na imanju je došlo do svađe u kojoj je su upotrebljene zabranjene reči, uvrede i psovke. Kao što i sami znate, na Farmi je govor mržnje strogo zabranjen, a jedan od takmičara je upotrebio rečnik koji nije primeren televiziji, vređajući i izgovarajući najgore psovke i uvrede. Kako se noćas jedan od farmera služio govorom mržnje kakav ne možemo da tolerišemo, doneli smo odluku da bude najstrože kažnjen. Zbog govora mržnje, zbog nedoličnog ponašanja, zbog rečnika koji nije primeren televiziji, doneli smo odluku da Mića mora biti kažnjen diskvalifikacijom - stoji u pismu zadruge.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bodra

    20. novembar 2013 | 15:58

    Podrzavam Micu u svakom pogledu! Da je neko rekao nesto protiv Srba i Srbije, onda to niko nebi primetio.

  • CORIC DUSKO

    20. novembar 2013 | 16:27

    U Srbiji sve isplati biti samo ne Srbin !!!Zalosno ali istinito

  • Pazarcina

    20. novembar 2013 | 15:24

    Pod hitno ovoga u ludaru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA