Goca Tržan je trudna?!

Nedeljama unazad pevačica Goca Tržan govori kako planira da dobije bebu sa dečkom Rašom Novakovićem, a njihova želja da imaju zajedničko potomstvo možda je počela da se ostvaruje

  • 13

Nastup Goce Tržan u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" sa vidno zaokrugljenim stomačićem, koji neodoljivo podseća na trudnički izazvalo je spekulacije kako je pevačica napokon zatrudnela sa svojim dečkom Rašom Novakovićem, piše "Alo!".

Iako je nedavno pričala o tome kako ona i njen verenik maju poteškoća u pravljenju bebe, ako je sudeći po fotografiji Tržanova će za nekoliko meseci dobiti prinovu.

Pevačica koja je u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" glumila Marinu Perazić uz pesmu "Kolačići" dobila je pohvale za nastup, no niko iz žirija nije se usudio da prokomentariše i njen stomak.

Inače, Goca je nedavno izjavila da bi volela da rodi dečaka, jer o devojčicama već sve zna, a za komentar o tome da li je odista u drugom stanju nije bila dostupna.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA