Ultimat fajter Željko Sarić u X Factoru! (VIDEO)

Poznati borac u ringu Željko Sarić svoje pevačko umeće odlučio je da pokaže pred milionskim auditorijumom, a njegov talenat oceniće Željko, Emina, Kristina i Kiki u sutrašnjoj emisiji ovog popularnog takmičenja

  • 4

Kako nezvanično saznajemo, u novoj epizodi "X Faktora" sreću će oprobati i poznati srpski ultimat fajter Željko Sarić, koji je javnosti poznat po nemilosrdnim borbama u ringu!

Željko, osim što je majstor džudoa i član Ortodox MMA kluba, ima izvanredan talenat za muziku, te je odlučio da stane pred rigorozni žiri "X Factora" i predstavi svoje pevačko umeće u jednoj domaćoj kompoziciji.

Na audiciju je došao sa porodicom, a kako je žiri ocenio pevanje Sarića ostaje da pogledamo u sutrašnjoj epizodi "X Factora" u 21:15 na "Pinku".

Poslušajte kako peva Željko Sarić u 10-tom minutu snimka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FFteam

    25. novembar 2013 | 21:01

    U svakom slucaju bolje peva nego sto se bori...

  • drugarica

    25. novembar 2013 | 21:45

    Zeljko je sjajan decko. Napred matori!

  • ja

    26. novembar 2013 | 07:13

    A ko njega svrstava u MMA borce kad covem ima samo jedan semi pro mec iza sebe i to izgubljen?! Sem ako neko ne racuna dva amaterska meca (na tim mecevim se nose kacige i kompletna moguca zastita, uglavnom na takve meceve izlaze samo mladi momci koji rade svoj prvi mec u zivotu) steta je da da se ovakvi ljudi presatavljaju kao mma borci s' obzirom sabubsrbiji imate mnogobtalentovanih i uspesnih sportista koji uopste ne dobijaju paznju javnosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA