NEMARNA: Romana ostavila bez hrane Jelenu i Edina!

Budući da se gazdarica Romana uspavala, farmeri koji su bili u izolaciji ostali su gladni i žedni do dva posle podne, te su Panićevu dovikivali iz sveg glasa kako bi je probudili

  • 4

Ovonedeljna gazdarica Romana zaboravila je juče da odnese hranu i vodu Jeleni Jovanović i Edinu Škoriću, koji su bili u izolaciji, te su do dve posle podne, dok se Panićeva nije naspavala, farmeri bili gladni i žedni.

Jelena i Edin su najpre čekali da se gazdarica probudi, međutim, kada su videli da je prošlo podne i da je nema da im donese doručak, farmeri su počeli da je glasno dozivaju, i tako alarmirali sve farmere na imanju, iako po pravilu, niko od njih nije smeo da im pomogne.

Kada se konačno probudila u dva posle podne, Romana je nevoljno komentarisala po kući kako joj se ne dopada njihovo ponašanje.

- Bila sam jako iznenađena što su Edin i Jelena vikali. Rekli su kako nisam čovek, ne obraćam pažnju na ljude. Baš sam se iznervirala. Kao da se ovde neko najeo, a oni nisu dobili, pa će umreti od gladi. Ne mogu da razumem da neko jede na svakih sat vremena - ispričala je ona.

- To što ste me prozivali je jako ružno, ali hvala vam - rekla je Romana farmerima pošto im je odnela hranu.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    26. novembar 2013 | 00:11

    Romana je jako loša kao osoba, bila mi je favorit ali se mnogo promenila od kada je izašao Mića...

  • gaga

    26. novembar 2013 | 02:26

    Uzasna zena ne mogu da verujem..cak je rekla:Pa mogu jedan dan da ne jedu..strasno.

  • Zorica

    26. novembar 2013 | 02:29

    Pa sta i da im nije odnela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA