Ezel u vezi sa seksi koleginicom sa seta! (FOTO)

Kenan Imirzalioglu uhvaćen je kako se drži za ruke sa glumicom Džansu Dere, koja u seriji "Ezel" glumi Ejšan

  • 8

Kenan Imirzalioglu, javnosti poznatiji kao Ezel iz istoimene serije, u vezi je sa prelepom koleginicom Džansu Dere, koja u "Ezelu" glumi Ejšan. U seriji ovaj ljubavni par prate mnoge razmirice, a Ejšan se na kraju ubija zbog Ezela. U privatnom životu, dvoje golubčića uživa u emotivnoj romansi.

Par je uslikan kako izalazi iz poznatog turskog restorana, držeći se za ruke, ali razdvojili su se čim su videli fotografe. Na na pitanje da li su u vezi, Džansu se zagonetno nasmejala.

- Da su samo prijatelji, Džansu bi tako i rekla jer ne voli tračeve - komentarisali su njeni prijatelji turskim medijima nakon što glumica nije demantirala novu vezu.

Zvezdu serije "Ezel" snimili su na romantičnoj večeri s Džansu. Iako su u luksuzni restoran u Istanbulu došli s prijateljima Erikom Terzioglu i Muratom Jildirimom, još jednim glumačkim parom, Ezel i Ejšan su se odvojili i uživali u šampanjcu u separeu. Kući su krenuli tek u jedan sat ujutru, ali ne zna se čijoj, jer su uspešno pobegli paparacima.

O njihovoj navodnoj romansi šuškalo se još pre četiri godine, kada su snimali seriju "Ezel". Za Kenana se svojevremeno pričalo da je homoseksualnog opredeljenja.

(A. Č./ Ensonhaber)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA