MIROSLAV ILIĆ: Zet me je mnogo koštao! (FOTO)

- Kaže meni Šutanovac: "Ej, ljubim te, je l' možeš da odeš tamo, ovi moji nešto prave, ali nemoj da ih odereš. Uzmi nešto malo, ali molim te, nemoj zbog mene". Ništa on meni nije učinio. I dalje me samo košta - kaže poznati pevač

  • 11

Miroslav Ilić tvrdi da mu je u životu mnogo odmoglo što mu je zet Dragan Šutanovac, jer je mnoge tezge odbijao, budući da nije želeo da narod pomisli kako mu zet namešta pare. Takođe, tvrdi da je sa Cecom u dobrim odnosima, iako je sa Arkanom svojevremeno bio u svađi.

- Mene je zet dosad samo koštao. Kaže mi: "Ej, ljubim te, je l' možeš da odeš tamo, ovi moji nešto prave, ali nemoj da ih odereš. Uzmi nešto malo, ali molim te, nemoj zbog mene". Pre tri godine zvali su me gradski oci iz Niša da pevam na trgu i odbio sam. Rekli su da će mi uredno platiti, ali ja nisam želeo, da ne bi novine sutra pisale da mi je zet namestio. Nije on meni ništa učionio, i dalje me samo košta - kaže Miroslav i dodaje da nije bio za to da DS formira vladu kada je dobio izbore.

Takođe, u intervjuu za "Informer", Miroslav prića o odnosu sa pokojnim suprugom Cece Ražnatović, Arkanom.

- Nema razloga da ne budem sa Cecom u dobrim odnosima. Između Arkana i mene se dogodio čuveni nesporazum u klubu "Duga". U to vreme sam umeo neprimereno da se raspištoljim. Dobio sam udarac ispod stola u cevanicu da bih se dozvao pameti. Kada sam pitao Željka zašto me je udario, on mi je rekao: "Ti nisi normalan čovek. Hitno se mani alkohola. Da je neko drugi bio na tvom mestu, ubio bih ga" - priča Ilić.

(A. Č./ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goxy

    30. novembar 2013 | 12:09

    Miki legendo, nije samo tebe.. Kostao je on i njegovi sve nas.. E ajde sada da svi lepo zivimo u ovom raju od " demokratije " . Mnogo im hvala na tome. .......

  • Sumadinac

    30. novembar 2013 | 11:16

    Volimo te Mirosalve ali da ne poverujes Arkan ti je lepo i rekao.Alkohol ali u umerenim dozama. Ipak si ti ziva ikona nase narodne muzike(ono malo sto je ostalo od narodne pored turskog melosa o ostale gamadi sto drzi mikrofon.

  • GoranM

    30. novembar 2013 | 13:15

    Kakav je ovo ljigavac. Bivši simpatizer SPS-a, pere ruke od DS-a, a nudi se SNS-u. I Đokoviću, da mu peva na svadbi. Čuj, odbio silne tezge. Pa šta će tebi tezge nesrećo, zar nisi iskamčio nacionalnu penziju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA