ŠTROKAVI FARMERI: Smrdljivi poljski WC, prljavi sudovi u travi i hiljade pikavaca! (FOTO)

Poznati su na "Farmi" glamurozan život zamenili svakodnevnim čišćenjem balege, spavanjem u štali i tonom đubreta oko sebe, pa ni brojne opomene i kazne Zadruge nisu uspele da ih obuzdaju

  • 8

Poznato je da takozvani "vipovci", kad odu na imanje u Lisoviću, potpuno zaborave manire, lepo ponašanje, ali i na održavanje osnovne higijene, te su prizori na "Farmi" iz sezone u sezonu sve više zapreprašćujući!

Počevši od prljavih sudova koji su razbacani na sve strane, preko zapuštenog poljskog klozeta, pa do štrokavog šporeta koji izgleda kao da nije očišćen prethodne dve sezone rijalitija!

Ako ste se pitali zašto su farmeri konstantno na udaru Zadruge kada je čistoća u kući u pitanju, Telegraf vam otkriva slike "iza kulisa", koje gledaoci nisu u prilici da vide preko televizije!

Brojne opomene, upozorenja, pretnje i kazne nisu uspeli da ukrote aljkave takmičare koji nose titulu VIP i ne haju za leglo bakterija koje je oko njih.

Na katastrofalne uslove požalio se i nedavno izbačeni Šeki Turković, koji je istakao da je higijena na zastrašujućem nivou i da mu je mnogo teško palo to što nije mogao da spava u čistom, ni da se okupa u normalnim uslovima.

Zaljubljenim parovima izgleda nimalo ne smeta što se valjaju po senu u štali, kao ni da ljubavišu iza WC-a, budući da su okruženi "opojnim" mirisima fekalija.

Osim njih, iza klozeta se okupljaju i ostali farmeri kako bi se sklonili od kamera i međusobno ogovarali, dok je svakodnevni ritual pušenja rezultirao morem pikavaca koji su razbacani na sve strane!

Brojni poznati glamurozan život zamenili su čišćenjem balege i spavanjem u štali, okruženi tonom đubreta, dok su nesumnjivo najužasniji kadrovi gomile neopranih sudova, koji su razvučeni po dvorištu, terasi i kuhinji.

Slike uflekanog šporeta, zamašćenih šerpi, lonaca i tiganja koji su potopljeni u ledenu vodu izazivaju mučninu, te je sasvim jasno kako su crvi još na početku rijalitija dospeli u hranu.

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA